OTAC JU JE ODGOJIO I ON JOJ JE NAJVEĆA PODRŠKA! Maja je ušla u finale, osvojila 5. mesto, a njene reči kad je spomenula MAJKU rasplakaće Srbiju!
Foto: Printscreen

ŠOK!

OTAC JU JE ODGOJIO I ON JOJ JE NAJVEĆA PODRŠKA! Maja je ušla u finale, osvojila 5. mesto, a njene reči kad je spomenula MAJKU rasplakaće Srbiju!

Rijaliti -

Maja Marinković, koja je u finalu Zadruge osvojila peto mesto, otkrila je da joj majka, s kojom godinama nije u dobrim odnosima, nije čestitala na dobrom plasmanu.

"Majka mi nije čestitala. Znate da ja već godinama nemam nikakav kontatk sa svojom majkom. Nisam očekivala ni da mi čestita, ali to ne govori o meni", otvorila je dušu Maja.

Maja iza sebe ima tešku životnu priču, a kako je jednom prilikom ispričala u rijalitiju, njenog brata su po rođenju ukrali, dok je sa majkom godinama u lošim odnosima. Odgajio ju je otac, koji joj je najveća podrška.

Maja je ispričala i da za sada nije čula negativne komentare na račun intimnih odnosa koje je sa Markom Miljkovićem imala na samom početku "Zadruge 2".

"Ovo je fenomenalno, srce mi je puno. Nisam očekivala da ću doći do ovog mesta. Uglavnom mi na ulici prilaze devojke koje mi kažu da sam bila fina, dobra i iskrena. Niko mi nije zamerio odnose sa Markom Miljkovićem. Mislim da mi je obraz čist. Najvažnije mi je šta kaže moj otac", izjavila je Maja.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja