Najnovije vesti

ODUŠEVILA SE

MIKSI JE PRE TAČNO GODINU DANA POSTALA PRVA RIJALITI MAMA! Sa naslednikom se vratila pred kamere, doživela ljubavni brodolom, bila diskvalifikovana, a sad OVOM PEVAČU naočigled cele Srbije viče VOLIM TE! (VIDEO)

Rijaliti

Miljana Kulić porodila se pre tačno godinu dana, 27. jula 2018. godine u kasnim večernjim satim. Kako se tada pisalo, turbulentna Miksi porodila se carskim rezom i pod totalnom anestezijom, jer je smatrala da će lakše na taj način da prebrodi bolove. Nasledniku je dala ime Željko, a njegov prvi rođendan rijaliti mama uzbuđeno je najavila još prethodne večeri putem Instagrama.

"Sutra nam je divan dan... Željku je prvi rođendan!" radovala se ona.

Međutim, osim što je nestrpljivo iščekivala prvi rođendan svog mezimca, Miljana se pohvalila i pozdravom od Bojana Tomovića, koji joj je čak i zapevao! Jedan od korisnika društvenih mreža u šali je konstatovao da je došlo vreme kad "pevači proganjaju Miksi".

Tomović je u kratkom snimku izveo jedan od svojih hotova, a Miljanu nazvao kraljicom rijalitija, kao i detetom u duši. Koliko se ona oduševila svedoči komentar:

"Volim te", kojim je potpisala ovaj iznenadni pozdrav.

foto: Instagram screenshot

Podsetimo, prva rijaliti mama zajedno sa sinom Željkom vratila se pred rijaliti kamere po početku druge sezone rijalitija u kojem je iznela trudnoću. Zajedno sa njom bila je i njena majka Marija, kao i dadilja, koja je čuvala bebu dok su njih dve učestvovale u programu. Krajem prošle godine, samo nekoliko sati pošto se pridružio zadrugarima, Lazar Čolić Zola uspeo je da osvoji Miljanino srce. Par je u jednom trenutku čak i napusti rijaliti sa željom da započne zajednički život van kamera. Međutim, što je vreme više odmicalo, to je njihov odnos postajao klimaviji. Miljana i Zola su ipak raskinuli, a mnogi i danas ne znaju šta je bilo dramatičnije, ljubav ili raskid.

Miljana Kulić nije uspela da se progura do superfinala, jer je bila diskvalifikovana zbog agresivnog ponašanja. Ona je tokom jedne žurke udarila Jovanu Tomić Matoru mikrofonom u lice i tada je ispala.

foto: Printscreen

Ujutru, njena majka Marija spakovala je stvari, pa zajedno sa dadiljom i unukom bez ijedne reči takođe izašla iz rijalitija.

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...