STRAŠNO

OGLASIO SE MARKO MILJKOVIĆ! Gađao Miću nogarom od stolice, a onda i flašom! Umalo voditeljki da razbije glavu, a OVO JE NJEGOVA REAKCIJA?! Navukao gnev naroda! (VIDEO)

Rijaliti -

Marko Miljković i Lepi Mića sastali su se oči u oči, ali nisu uspeli da pronađu zajednički jezik i na miran način porazgovaraju o svom učešću u "Zadruzi 2". Sve vreme su se svađali, urlali, čašćavali uvredama i psovkama, ali totalni fijasko nastao je onda kada je Miljković napustio studio pa gađao Lepog Miću nogarom od stolice.

Naime, on je ustao, besno otišao iza kamera, pa nogarom sa stolice gađao u Mićinom pravcu, preko voditeljkine glave. Publika je odmah skočila ne znajući o čemu se radi, ali Miljković se nije zaustavio tu. Nešto kasnije, on je Miću pokušao da pogodi flašom.

foto: Printscreen Pink

Posle noći o kojoj će se još dugo pričati, on se oglasio putem društvene mrežće Instagram:

"Zamalo da ubijem štakora flašom, volim vas", poručio je on samo nekoliko trenutaka pošto je napustio "Zadrugu - Narod pita".

foto: Instagram screenshot

"Na moju veliku žalost, zbog ponašanja gostiju u emisiji, zbog svega što se dešavalo uprkos naše dobre volje da pričamo o svemu o čemu ste vi kao gledaoci raspravljali mesecima, ja želim u svoje lično ime i Televizije Pink da se izvinim i najavim da će sutra možda biti drugačije veče", šokirana voditeljka Dušica obratila se javnosti.

foto: Printscreen Pink

Mnogi su Marka oštro osudili zbog ovog poteza, a brojni su bili i oni koji nisu bili veliki Mićini fanovi.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja