IVAN NIJE IMAO DECI ZA PATIKE! BEZ DINARA U DŽEPU SMO GA VODALI NA SVIKRE! Za Nataliju Trik FX Ivan Gavrilović je SLEPAC, pa otkrila u kakvoj je BEDI živeo!
Foto: Printscreen

Vodali ga sa sobom

IVAN NIJE IMAO DECI ZA PATIKE! BEZ DINARA U DŽEPU SMO GA VODALI NA SVIKRE! Za Nataliju Trik FX Ivan Gavrilović je SLEPAC, pa otkrila u kakvoj je BEDI živeo!

Rijaliti -

Natala Trik FX otkrila je da njihov dugogogišnji prijatelj Ivan Gavrilović nije imao dinara, čak ni za patike deci pa su mu oni pomagali i vodali ga po žurkama.

"Mi smo prijatelji 30 godina, prošli smo toliko toga zajedno, nastupi, druženja, razni životni probelmi i da on mom suprugu j*eb majku Šiptarsku" Užas, nisam to od njega očekivala, došlo mi je da ga ubijem. Da sam mogla, kroz televizor bih tamo ušla kad je počeo da mi vređa muža. A vređao je bogami i mene", rekla je Natalija pre nego što je i ona ušla u Imaginarijum.

foto: Printscreen

"On, slepac, priča kako smo ga Sani i ja ukinuli za neki bakšiš. Moj muž mu je pozajmio mikrofon, doveo ga na nastup, ja ga molila da radi sa nama, jedva sam ga naterala. Vratili ga kući, ni novac za gorivo mu nismo tražili i on zadire da li ja treba da podelim bakšiš sa mojim klavijaturistom i zamera mi kao, ma strašno", pričala je Natalija.

"On je ostao potpuno bez posla. Niko ga nije zvao na gaže, živeo je od pokojeg nastupa na kojima otpeva "200 na sat". Mi smo mu govorili da mora da se pokrene, da mora da juri nastupe, inače će biti bez dinara ostatak života. Treba sutra deca da mu traže patike, a on nema dinara u džepu. Vidili smo gde god smo mogli sa nama i on nam sad ovako vraća. Pa neće tako moći", rekla je Natalija, ali čim je ušla u Imaginarijum, trojac je zakopao ratne sekire.

foto: Printscreen

Kurir.rs/S.telegraf

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track