BRUKA DOVEKA! SAVO OTKRIO ĐETIĆEVU PORODIČNU TAJNU! Vladimiru mama bira devojke! A onda imao BRUTALNU poruku za Minu
Foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić, Printscreen

Iskren

BRUKA DOVEKA! SAVO OTKRIO ĐETIĆEVU PORODIČNU TAJNU! Vladimiru mama bira devojke! A onda imao BRUTALNU poruku za Minu

Rijaliti -

Savo Perović, takmičar prošle sezone "Zadruge", odlučio je da progovori o najaktuelnijim temama "Zadruge 3", osudio je kiretažu Miljane Kulić, analizirao ljubavni promašaj Mine Vrbaški i Vladimira Tomovića, te komentarisao ponašanje drugih učesnika.

foto: Printscreen/Instagram

Sa Minom Vrbaški bio si intiman pred kamerama, a po izlasku iz rijalitija ostali ste dobri prijatelji.

Kako komentarišeš odnos Mine Vrbaški i Vladimira Tomovića?

- Biću iskren, ne dopada mi se šta je Mina uradila. Pre ulaska u "Zadrugu" imalaje odredeno mišljenje o Vladimiru, s druge strane, napoljuje ostao neko ko je verovao u nju, a ona gaje ostavila tek tako zato što je emotivno nezrela i brza... Ni sama ne zna šta hoće... Željna je ljubavi i nadam se da će uspeti daje pronade.

Da li i u tvojim emotivnim izborom učestvuje majka? - Iz Crne Gore sam, ali moja majka ne odlučuje sa kim ću biti. Za moj život se pitam samo ja, ali moja porodica ne. Takve budalaštine u mojoj porodici ne pale. Kod nas svako živi za sebe i vodi svoju priču i smatram daje tako najbolje. Drame, svade, optužbe i sumnje između Miljane Kulić i njenog dečka Lazara Čolića Zole rezultirali su njenim abortusom.

foto: Printscreen/Magazin IN

Kako komentarišeš odluke cimerke iz Zadruge da prekine trudnoće?

- Miljana je imala novčane uslove da izvede na put i drugo dete. Ne ide ona za džabe u taj rijaliti... Ima krov nad glavom, dobar honorar, dakle, može sutra da otvori nešto i da počne da radi. Protivnik sam abortusa u ovom slučaju. Njena majka smatra da Zola nije sposoban da bude otac, onda koji su ku*ac imali odnose bez zaštite.

Zašto nisu pazili?

Smatram da Lazar može da bude dobar tata jer je jedan od retkih muškaraca koji ima toliku toleranciju prema Miljani da istrpi njeno ponašanje. Ističe se da je kiretaža bila neizbežan ishod zbog Miljaninog korišćenja brojnih medikamenata.

foto: Printscreen

Šta misliš u tom slučaju o abortusu?

- Ukoliko je u pitanju zdravstveni problem, onda opravdavam postupak.

Hoćeš li ponovo postati stanovnik Zadruge?

- Ušao bih u ,Zadrugu" ako bi mi dali dobru novčanu ponudu. Verovatno bih pristao samo zbog novca kako bih obezbedio sebi neki stan. Velike su šanse da ću se pojaviti u Šimanovcima kao gost, i to će biti uskoro.

S kim bi od aktuelnih zadrugara bio u dobrim odnosima, a s kim u lošim?

- Družio bih se sigurno sa ljudima iz prošle sezone, sa kojima sam inače dobar, a to su Mina, Matora, Bora i Bane. Verovatno bih se družio sa Gagijem, Natalijom i Sanijem jer ih poznajem. Nikako ne bih provo deo vreme sa Milošem Bojanićem, kao ni sa Saškom Karan. Od mene njih dvoje bi imali samo poštovanje, tokom ćaskanja bih im se osmehnu... U rijalitiju najviše boli kada nemaš reakciju, a ja sam odličan u tome. Sve mogu da stavim na ignor.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Rijaliti/foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track