TAJLAND VEĆ OD 799 €! Ovo je ponuda koju ste čekali sad kad nam se bliže kišni i hladni dani
Foto: Promo

ISKORISTITE NA VREME

TAJLAND VEĆ OD 799 €! Ovo je ponuda koju ste čekali sad kad nam se bliže kišni i hladni dani

Stars -

Na svakom koraku fasciniraće vas pozitivna energija, ljubazni i nasmejani ljudi

Niste ljubitelj jeseni i kiše? Maštate da bar na neko vreme zamenite hladne dane za sunce i pesak nekih slikovitih tropskih krajeva? Pravo je vreme da posetite prostorije turističke agencije „Travelland“, jer Vas za Dan primirja vodi na jednu od najpoznatijih svetskih destinacija po povoljnim cenama!

Zemlja osmeha, kako još nazivaju Tajland, odiše pozitivnom energijom i puna je znatiželjnih ljudi širokog osmeha. Poznata je i po fantastičnoj kuhinji, tradicionalnim masažama i neverovatnim remek-delima prirode i čoveka. Smatra se najatraktivnijom turističkom destinacijom Azije, a ko je posetio Tajland doživeo je jedan potpuno drugačiji, slobodniji svet.

Na svakom koraku fasciniraće vas pozitivna energija, ljubazni i nasmejani ljudi, iznenađujuća pristupačnost najpoznatijim lokalitetima i atrakcijama u čitavoj zemlji, kao i brojne aktivnosti kojim se tamo možete baviti. Utiske o čuvenom noćnom životu dugo ćete prepričavati!

Ove jeseni „Travelland“ vas vodi na uzbudljivo putovanje koje traje 12 dana i uključuje 9 noćenja na neverovatnom Tajlandu. Cena aranžmana za polazak 06.11. je već od 799€.

Aranžman obuhvata 3 noćenja u Bangkoku i 6 noćenja na Puketu, a cena uključuje i avio karte sa transferima i taksama.

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/ Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track