Najnovije vesti

ĐETIĆ KO KAZANOVA! Otkriveno da je Dragani poslao pismo i ŠTA je pisao u njemu! Mina Vrbaški PORAŽENA (VIDEO)
Foto: Printscreen/Magazin IN

Zavodi sve redom

ĐETIĆ KO KAZANOVA! Otkriveno da je Dragani poslao pismo i ŠTA je pisao u njemu! Mina Vrbaški PORAŽENA (VIDEO)

Rijaliti

Mnogi su bili iznenađeni kada su videli klip u kojem Vladimir Tomović emotivno grli svoju cimerku Draganu Mitar, a svi su prokomentarisali da bi bili dobar par. Ipak, još veće iznenađenje je bilo kada je Dragana otkrila da je dobila ljubavno pismo od Tomovića.

Iako su svi očekivali da će Vladimir negirati sve što su cimeri zaključili, on je ipak priznao da emocije postoje, posle čega je usledio hladan tuš zbog jednog Draganinog priznanja.

"Nisu sa njene strane sigurno, sa moje jesu. Ja sebe gledam, kao da sam neka kokoška. Nije ona prava, ona prava emituje energiju - rekao je Vladimir.

Naime, ona je otkrila sadržaj pisma koje joj je Vladimir napisao i ostavio u bade mantilu, zbog čega se on postideo, jer nije očekivao da će javno ispričati sve.

"Postoji jedan klip i bolje je da kažem pre nego što uopšte krene. Ja sam sa Markom dobra u spoljnom svetu, ja nisam nikom rekla, ali sinoć sam dobila pismo u bade mantilu od Tomovića. Čitala sam i citirala Marku. U nezgodnom sam položaju. To je ono što sam ja pričala da će Mina biti povređena, a ja sam sa njom dobra. Nisam znala da li da joj kažem, čekala sam crni sto: "Znam, mislićeš da sam lud, ali bolje da prekinem pre nego što počnem. Otkako si ušla u kuću ne izlaziš mi iz glave". Ja mu ne dajem nikakav povod, gotivim ga i to je sve - rekla je Dragana.

foto: Printscreen

"Evidentno je da Vladimir dobro izgleda, Dragana isto. Meni su oni oboje dragi, ali situacije nisu čiste ni sa jedne strane", rekao je Marko.

Mini nimalo nije bilo svejedno zbog toga, ali je odlučila da se drži svog stava da nikada više neće agresivno odreagovati zbog takvih sitaucija koje joj on priređuje.

foto: Pritnscreen

- Ja sam svesna svega, vidim šta Vladimir radi, rekla sam da je najblje da se udaljimo. Jednostavno, sebi neću dozvoliti da pravim haos. To je Vladimirova igra, to sam shvatila - rekla je Mina.

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...