UHAPŠEN ZBOG PLJAČKE PUMPE, ZAKUCAO SE U POLICIJU! Zaveo je za sezonu 4 devojke, a sad ponovo ulazi u Parove
Foto: Printscreen/Happy

Novi učesnik

UHAPŠEN ZBOG PLJAČKE PUMPE, ZAKUCAO SE U POLICIJU! Zaveo je za sezonu 4 devojke, a sad ponovo ulazi u Parove

Rijaliti -

Benjamin Spahović, kontroverzni učesnik sedme sezone „Parova“, uskoro bi mogao pravo iz pritvorske ćelije da se useli u luksuznu vilu u Zemunu.

Naime, nekadašnji MMA borac prihvatio je ponudu produkcije da ponovo bude deo popularnog rijalitija pošto želi da iskoristi šansu i da se publici predstavi u najboljem svetlu, kaže izvor blizak produkciji.

foto: Happy screenshot

"Benjamin je bio jedan od zapaženijih učesnika sedme sezone „Parova“, a osim što je publika volela da ga gleda, mnoge učesnice nisu ostale imune na njegov šarm. Uskoro bi trebalo da istekne njegov pritvor, a Benjamin je uveliko pregovara s produkcijom popularnog rijalitija da se vrati u vilu", kaže na početku razgovora naš izvor i objašnjava da Benjamin nije postavljao posebne uslove produkciji.

"Rijaliti „Parovi“ koncipiran je tako da pokaže da ljudi mogu da se menjaju, a Benjamin je sada odlučan u nameri da popravi sliku o sebi. Želi da publici pokaže da je shvatio da je pogrešio. Nije tražio specijalne uslove, niti visok honorar, njemu je samo važno što je dobio novu šansu i zahvalan je produkciji na tome", kaže naš izvor i dodaje da će publiku tek očekivati šou kada on bude ušao u rijaliti.

"Retko koja devojka iz prošle sezone je uspela da odoli Benjaminu, a svaku koju je želeo, uspeo je da je odvede u krevet. Čak je i postavio rekord za tu sezonu, kada je imao seks sa četiri devojke. Nema sumnje da će tako biti i ovoga puta kada bude ušao u rijaliti, a nije isključeno da će se Benjamin ponovo zaljubiti u vili, kao što mu se desilo u prethodnoj sezoni", kaže izvor i objašnjava da će Benjamin u rijalitiju.

"Shvatio je da mu je mnogo bolje da bude u „Parovima“ i da tako zarađuje novac, nego da ostane na slobodi i upadne u probleme. U martu prošle godine uhapšen je zbog pljačke pumpe u Bosni i Hercegovini, a tokom potere zakucao se u policijsko vozilo. Sada bi to trebalo da mu ta kazna istekne", kaže izvor na kraju.

Sarajka Mina Mateljan, bivša devojka Benjamina Spahovića, široj javnosti je postala poznata zbog veze s Andrejom Atijasom. Mediji su tada spekulisali da je upravo Mina razlog razvoda Anabele i Andreja Atijasa, dok je ona to negirala. Umesto toga, Mina je objavljivala snimke na Instagramu na kojima su videlo kako ljube Andreja.

Kurir.rs/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja