Najnovije vesti

NIŠTA JE NE MOŽE OPRATI

SVI SU ČULI ŠTA JE MILICA KEMEZ RADILA U ŠVAJCARSKOJ! Bora eksplodirao od BESA, evo kako je SAZNAO! (VIDEO)

Rijaliti

Milica Kemez tražila je od Zorice Marković da joj kaže šta zna o njenom privatnom životu, a onda je za stolom nastala prava svađa.

Iva Grgurić je priznala da i ona zna da je Milica imala "posao" Švajcarskoj, a Bora Santana je odmah počeo da brani svoju devojku.

foto: Printscreen

"Nemoj sada ja da kažem šta si radila u Osijeku, j*bem te u usta! Ko ti je j*bao mamicu u p*čkicu? Hoćeš da kažem ko ti je k*rao mamicu? Meni su dve osobe lično rekle za tebe. Nemoj da iznesem celu listu! Ja znam istinu", skočio je Bora i dodao:

"Ti Zorice si rekla da se ona po Švajcarskoj k*rala!"

"Ti možeš da braniš svoju ženku koliko hoćeš, a znaš kad si trebao da reaguješ? Kad je ona rekla da niko neće da bude s tobom. Nemoj ti da braniš Milicu Kemez od mene. Ja sam rekla šta sam rekla! Milice, ti znaš da smo imale dobar odnos. Jutros mi je Brendon preneo situaciju i rekao mi je da si se ti obratila Aleksandri, kada je išao spot za moju pesmu", pričala je Zorica.

foto: Printscreen

"Išla je ta pesma koju ja treba da izvodim sa Zolom, ona je imitirala te pokrete i rekla mi je da skinem kosu i smejala se", rekla je Aleksandra.

"Ne. Ja sam rekla: "Ovde nama puno šta da radiš, samo skini pokrete rukom". Ja nisam shvatila da ćeš ti to tako tragično da shvatiš", rekla je Milica.

"Mene je samo povredilo zašto komentarišeš pokrete. Ja trajem još uvek, svidelo se to vama ili ne. Ja želim svakom da traje 40 godina, kao ja, ali mene je to povredilo", rekla je Zorica.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...