Najnovije vesti

OVO JE AFERA KOJU KARIĆ IVANI NE MOŽE DA OPROSTI? Tata Osman se sa njenim bivšim poznaje, a ona pokušala DA ZATAŠKA SVE?
Foto: Printscreen Pink

šuška se da su zbog ovoga u stvari raskinuli

OVO JE AFERA KOJU KARIĆ IVANI NE MOŽE DA OPROSTI? Tata Osman se sa njenim bivšim poznaje, a ona pokušala DA ZATAŠKA SVE?

Rijaliti

Otkako su Ivana Šopić i Stefan Karić raskinuli, mnogi traže pravi razlog zašto im je veza tako burno pukla. Nakon nekoliko idiličnih dana van "Zadruge" provedenih u porodičnom domu bivšeg zadrugara, Stefan je navodno saznao da je Ivana imala "šemu" sa jednim poznatim pevačem, prenose domaći mediji pisanje Stara, koji je dvadesetak godina stariji od nje i koji je veoma poznat. Ujedno, njega Stefanov tata Osman poznaje, pa se o svemu tako i pročulo "u njihovim krugovima", dok je Šopićeva sve negirala ispod pokrivača. 

"Ivana je imala aferu sa jednim poznatim pevačem. Upoznali su se na jednom njegovom nastupu u Beogradu i tada su razmenili telefone. Ubrzo nakon toga su se i videli, ali tri četiri puta, ne više od toga. Ivana se nije nadala da Stefan uopšte to može da sazna, jer ništa nije bilo ozbiljno između nje i poznatog pevača. Međutim, Osman se sa njim poznaje, pa se preko nekih poznanika pročulo za tu aferu. On je razveden, nema ozbiljnu vezu, tako da njemu ne može da smeta što su saznali za Ivanu i njega", kaže izvor blizak Kariću.

"Stefan je i u 'Zadruzi' čuo za tog pevača i pitao je Ivanu ispod pokrivača, ali je ona burno negirala. Kada je izašao sa svih strana su mu govorili o tome, da bi joj na kraju sasuo sve u lice. Ivana je ostala pri tvrdnji da sa tim čovekom nije imala ništa, a Stefana nikako nije mogla da ubedi u to, da bi na kraju podlegao pritisku oca i prijatelja. Osmanu se takođe nije dopalo Ivanino ponašanje dok je boravila u njihovom domu. Osećala se tenzija i Stefan je bio svestan toga. Čak je i Osman prokomentarisao da se u sopstevnoj kući oseća kao potpuni stranac", zaključio je izvor. 

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs, M.G/Star/Foto: Printscreen Pink

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...