Najnovije vesti

STANIJA ULAZI SA SVOJIM OBEZBEĐENJEM U BELU KUĆU?! Čuvaće je od Kristijana 24 sata, a izgubiće OGROMAN honorar ako udari starletu
Foto: Dragana Udovičić, Marina Lopičić

rijaliti

STANIJA ULAZI SA SVOJIM OBEZBEĐENJEM U BELU KUĆU?! Čuvaće je od Kristijana 24 sata, a izgubiće OGROMAN honorar ako udari starletu

Rijaliti

Starleta Stanija Dobrojević ozbiljno je zabrinuta za svoju bezbednost otkako joj je bivši prijatelj Kristijan Golubović javno zapretio smrću, te je zbog toga rešila da u "Zadruzi 4" ništa ne prepusti slučaju!

Naime, starleta uskoro planira da se useli u "belu kuću", a sa sobom će navodno povesti i svoje lično obezbeđenje. Kako nam je ispričao izvor blizak starleti, Stanija je angažovala navodno dva momka koji će joj biti na raspolaganju 24 sata dnevno i koji će reagovati samo u njenim sukobima sa Golubovićem.

foto: ATA Images

- Stanija i Kristijan su se mesecima pred početak „Zadruge 4“ prepucavali, ali kada je Golubović javno obećao da će je ubiti bude li mu ikada spomenula ćerku, shvatila je da je vrag odneo šalu. Budući da se bliži njen ulazak u rijaliti, odlučila je da ništa ne prepusti slučaju i da angažuje svoje lično obezbeđenje koje će je 24 sata štititi od Kristijana - priča izvor.

- Svaki učesnik rijalitija „Zadruga“ je potpuno bezbedan, budući da na imanju postoji nekoliko momaka koji obezbeđuju učesnike i koji intervenišu svaki put kada situacija može da postane incidentna. Ali, uprkos tome, Stanija je zamolila produkciju da joj omoguće da uvede i svoje obezbeđenje, a oni su joj izašli u susret.

- Za nekoliko dana planira da uđe u „Zadrugu“, a tada će početi pravi spektakl između nje i Kristijana. Zbog toga se poslednjih dana nikome ne javlja i skuplja snagu za 10 meseci koje će provesti u rijalitiju - kaže izvor na kraju.

Kristijan gubi 150.000 evra ako udari Staniju Kristijan

Golubović rizikuje da izgubi ceo honorar od rijalitija, ukoliko bude udario Staniju. Naime, kako je „Alo!“ već pisao, Dobrojevićeva se pred početak „Zadruge“ obratila produkciji i tražila da joj posebnim ugovorom obećaju zaštitu od Kristijana. Golubović je tada morao da potpiše ugovor kojem je, između ostalog stajalo, da će izgubiti 150.000 evra ukoliko bude udario Staniju.

foto: Printscreen

kurir.rs/alo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...