POLICIJA JE REGOVALA, DAVID JE PRETIO MOM PRIJATELJU: Dalila iznela ŠOK detalje, evo šta su radili kada su izašli iz RIJALITIJA!
Foto: Printscreen/Amidži Šou, Printscreen/Magazin In

rekla sve

POLICIJA JE REGOVALA, DAVID JE PRETIO MOM PRIJATELJU: Dalila iznela ŠOK detalje, evo šta su radili kada su izašli iz RIJALITIJA!

Rijaliti -

Dalila i Dejan Dragojević su se sukobili u "Zadruzi" oko mobilnih telefona, tekućih računa, lozinki platnih kartica, i naloga na društvenim mrežama, a sada su u emisiji otkrili da je i policija reagovala napolju zbog toga.

Kako je Dalila u jednom trenutku izjavila, David Dragojević pokušao je da otme Dalilin i Dejanov telefon od njenog prijatelja zbog čega je reagovala policija.

Ami G show, Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen/TV Pink

- Moj prijatelj koji nije iz ovog sveta, bavi se potpuno drugim poslom, imao je neprijatnost. Njegov brat je pretio, tražio je telefone i moj prijatelj je morao da zove policiju. Ja bih se zahvalila svom prijatelju što je uz mene u ovim teškim trenucima - kazala je Dalila u emisiji "Amidži Šou".

S druge strane, mobilni telefoni, lozinke i platne kartice, koje su bile predmet sinoćnje svađe Dalile i Dejana, jutros su advokati doneli u produkciju "Zadruge", gde su sa Dragojevićima zaključili ovaj spor i na njega stavili tačku.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Amidži šou

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track