NAJPROVOKATIVNIJA ZADRUGARKA VRAĆA SE U RIJALITI: Spremna da pomrsi konce svima, letos se viđala sa JANJUŠEM! Evo ko je u pitanju!
Foto: Printscreen

POVRATAK

NAJPROVOKATIVNIJA ZADRUGARKA VRAĆA SE U RIJALITI: Spremna da pomrsi konce svima, letos se viđala sa JANJUŠEM! Evo ko je u pitanju!

Rijaliti -

Atraktivna bivša zadrugarka, Aleksandra Nikolić otkrila je svoje mišljenje i fizičkom izgledu aktuelne zadrugarke, koja neprestano intrigira javnost svojim učešćem, Dalili Dragojević.

Ona je potom otkrila da se opet vraća u rijaliti.

- Po meni Dalila ima lepe crte lica, ima lepu kosu. Nije mi ružna žena. Na stranu onoga što je uradila, lepa je žena. Ima lepu kosu jako, samo malo treba da smrša i biće top. Možda da promeni nešto malo, recimo muža - nasmejala se Aleks u emisiji "Pitam za druga".

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen

U intervjuu za Informer koji je dala pred ulazak u rijaliti, ona je istakla kako ove godine ne planira da izgubi nijedan honorar, kao što je to dosad bio slučaj.

- Filip je ispao najgori, on se najgore poneo prema Dalili, dok je Dejan stekao simpatije narod jer je bio žrtva tog odnosa. Smatram da su sada ljudi ogorčeni i ljuti na njega jer su oni zbog njega zamrzli Dalilu - istakla je Aleksandra.

- Janjuš i ja smo letos i viđali i družili. U rijalitiju imate slobodu da radite šta god želite sa kime god poželite. Ako se desi, desiće se... - dodala je ona.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Informer

Bonus video:

00:15

Džejla Ramović nikad nije bila ovako provokativna

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track