NE BIH MOGLA DA IH POGLEDAM U OČI: Maja se izvinjavala Carevoj porodici za GNUSNE uvrede! NAŠLA I OPRAVDANJE, a Filip u SUZAMA
Foto: Printscreen

pravda se

NE BIH MOGLA DA IH POGLEDAM U OČI: Maja se izvinjavala Carevoj porodici za GNUSNE uvrede! NAŠLA I OPRAVDANJE, a Filip u SUZAMA

Rijaliti -

Nakon što je prokomentarisao čestitku koju je dobio od oca i prijatelja, Filip Car je završio u suzama. Voditelj Milan Milošević je dao reč Marku Đedoviću, a potom i Maji Marinković.

- Normalno je da Filipovi neće pristati na vezu sa Majom posle onakvih stvari. Sestra mu je direktorka firme, posle svega ovog što im je priređeno, naravno da neće - rekao je Đedović.

- Meni je drago što je Filip video porodicu (oca), ja se još jednom izvinjavam celoj porodici. Vidim da se moje stvari potenciraju - rekla je Maja. Rekla si da mu sestru pune u Crikvenici, da mu majka p.k. - dodao je Milan.

- Ljudi u afektu svašta kažu, ali i drugi su pričali, pa se ne potencira. Izvinjavam se još jednom porodici. I moja porodica je doživela neke reči. Ja bih stvarno volela da promenimo i on i ja ponašanje, sutra je Nova godina. Ne bih mogla njegove sada da pogledam u oči. Ja stvarno nisam takva - pravdala se Marinkovićeva.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track