IRMA SERJANIĆ ĆE MORATI DA PLATI KAZNU OD 50.000 €, PRODUKCIJA ĆE JE TUŽITI! Šok u Zadruzi pred kraj: Utripovala je da je FAVORIT
Foto: Printscreen/Zadruga

nije im jasno

IRMA SERJANIĆ ĆE MORATI DA PLATI KAZNU OD 50.000 €, PRODUKCIJA ĆE JE TUŽITI! Šok u Zadruzi pred kraj: Utripovala je da je FAVORIT

Rijaliti -

Veliki šef poslao je pismo i obavestio zadrugare o diskvalifikaciji Irme Sejranić, koja je samovoljno napustila imanje u Šimanovcima.

Zadruga
foto: Pritnscreen

- Zadrugari, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Irma diskvalifikovana zbog samoinicijativnog napuštanja "Zadruge". Ona će zbog ugovora koji je potpisala kažnjena sa 50.000 evra, a televizija Pink će ovo potraživati na sudu - pročitao je ovonedeljni vođa Mateja Matijević.

Zadruga
foto: Pritnscreen

U emisiji "Finalna izbacivanja", gosti voditeljke Dušice Jakovljević su Sale Luks i Kristijan Golubović. Na samom startu, Dušica je ispitala bivše zadrugare o diskvalifikaciji Irme Sejranić.

Irma Serjanić
foto: Printscreen/Zadruga

- Ja sam sa njom proveo deset meseci, toliko je pričala o pobedi, pobeda joj je bio cilj. Ja sam u šoku, ne verujem - rekao je Luks.

- Ona je bila verbalno nasilna, trudila se da bude zamena za Zerinu, pratila tok situacija, pa dodavala snagu. Mene je uvredilo, sa nekim je pričala i rekla da sam ja veliki lažov. Nisam je sreo u životu. Vidim je kao slabiju kopiju Zerine Hećo - istakao je Kristijan.

Zadruga
foto: Pritnscreen

- Utripovala sebe da je ozbiljan favorit, porasla je do plafona kad je ima 90 nešto posto. A ovaj potez, skočila je sebi u stomak. Ja nisam sreo osobu koja više voli da laže - govorio je Sale.

- Na samom početku je izgledala kao Dalilino podpitanje. Dalila pita, ona podpituje, kao neki drveni advokat. Onda je krenula i na svog učitelja, kad je želela da nadmaši. Verovatno je preveliko razočaranje kod nje, pa je odabrala pre diskvalifikaciju, nego da bude 20. mesto - rekao je Kristijan.

- Šta je bilo sa Diom? - pitala je Dušica Luksa.

Zadruga
foto: Pritnscreen

- Očekivala je da je nešto jurca, hteo da je pokupim, ona demonstrativno otišla, ja nisam hteo da je jurim. Nismo se čuli, ali mogu da kaže da se mojoj porodici sviđa. Kaže tata da nije loša - odgovorio je Luks.

- Zar to nije od mog vozača Bože Soprana bivša ljubav? Da li ti znaš njeno pravo ime? - pitao je Golubović.

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja