TARA SIMOV SUROVA PREMA ŠA! Starleta iskoristila repera za more, pa ga šutnula! PRAVI GA BUDALOM, on tvrdi da ima dokaze
Foto: Printscreen/Instagram

ko miš i mačka

TARA SIMOV SUROVA PREMA ŠA! Starleta iskoristila repera za more, pa ga šutnula! PRAVI GA BUDALOM, on tvrdi da ima dokaze

Rijaliti -

Bivši rijaliti par Tara Simov i Nenad Aleksić Ša ovog leta su se ponovo pomirili i bili na moru, da po povratku opet raskinuli. Zato su se pojavile sumnje da je obnovila vezu sa njim samo zbog toga da bi je odveo na letovanje.

Starleta i reper, koji se zbog nje razveo od supruge Ivane, imali su burnu vezu, a posle raskida su se kleli da se više nikada u životu neće pomiriti!

Ipak, priznali su da su se ovog leta zajedno odmarali u Budvi.

- Bila sam s Nenadom na moru u Crnoj Gori, ali nismo bili u vezi. Viđali smo se. Nazovite to kombinacijom ili kako god želite, ali me više ne povezujte s njim! Imam novog dečka, iz Niša je i baš sam zaljubljena. Mnogo mi je lepo i ne želim da mi niko to kvari - kaže Tara, dok Nenad tvrdi da ima dokaze da su bili u vezi, a ne u kombinaciji:

- Bolje bi joj bilo da ćuti! Dobro zna da imam slike iz Budve i da smo tada bili zajedno kao svaki normalan par. Ne znam što se kači na moje ime?! Očigledno joj fali da bude u medijima.

Tara Simov, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen/Instagram

Na pitanje da li zna ko je Tarin novi dečko, kog starleta krije od javnosti, muzičar odgovara: - Ma ne zanima me! Mada, video sam ga. Jednom smo se slučajno sreli u klubu. Nisam im se javio! Nek uživaju. Ja sam sam i čekam da nađem devojku koja me zaslužuje. Neku koja će da voli Nenada, a ne Ša!

Simova i Aleksić smuvali su se u "Zadruzi 4", u kojoj je starleta diskvalifikovana. Reper je umesto nje platio kaznu od 50.000 evra Pinku zbog kršenja ugovora, da bi ona potom izjavila kako je vezu s njim započela samo zbog rijalitija?!

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen/Zadruga

kurir.rs/informer

Bonus video:

05:05

NISAM MOGAO DA PADNEM UZ TAKVU ŽENU: Ša priznao sa kim je prolazio kroz AGONIJU posle Tare, pa progovorio o ULASKU U RIJALITI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track