MILJANI LEKARI DOZVOLILI DA KORISTI MOBILNI! Svakih pola sata URLA mami i dečku na telefon! Evo šta traži, a na NJEGA se izvlači
Foto: Kurir, Instagram, Shutterstock

stanje stabilno

MILJANI LEKARI DOZVOLILI DA KORISTI MOBILNI! Svakih pola sata URLA mami i dečku na telefon! Evo šta traži, a na NJEGA se izvlači

Rijaliti -

Miljana Kulić, koja i dalje leži u bolnici u Beogradu, dobila je dozvolu lekara da koristi telefon, pa neprestano upućuje pozive majci Mariji Kulić i dečku Nenadu Macanoviću Bebici i moli ih da je vode kući.

Miljana Kulić na svakih pola sata zove majku Mariju i dečka Nenada Macanovića Bebicu i traži im da je izvedu iz bolnice. Zdravstveno stanje rijaliti zvezde je stabilno, pa su joj doktori iz Urgentnog centra dozvolili da koristi mobilni telefon.

- Otkako ima mobilni, Miljana neprestano zove Mariju i Bebicu i traži im da je odvedu kući. Prvo okrene Mariju i urla joj u slušalicu: "Ne mogu više da budem ni sekund u bolnici. Vodite me odavde kako znate i umete! Ako to ne budete uradili, pobeći ću usred noći." Kada joj Marija objasni da je to nemoguće i da mora da sluša lekare, onda zove Bebicu: "Ako me voliš, izvuci me odavde! Dobro sam" - priča naš izvor. Pošto joj ucenjivanje i vika ne pomažu, Miljana se vadi i na sina Željka!

- Ujutru je besna, a posle podne se smiri i hvata na patetiku. Pozove Mariju i počne sa pitanjima: "Kako je moj sin? Je l' Željko pita za mene? Pošaljite mi njegovu sliku..." Onda se obavezno rasplače: "Nedostaje mi! Ako nećete zbog mene da me izbavite odavde, onda to učinite zbog njega. Nije normalno da dete bude toliko odvojeno od majke. Zbog vas će me zaboraviti, neće me se sećati." Marija pokušava da je smiri, ali je Miljana ne sluša, već vrti svoju priču u krug po ceo dan - završava sagovornik.

Marija Kulić, Miljana Kulić
foto: Kurir, screenshot Pink tv

Kulićeva je 20. jula bila na operaciji smanjenja želuca u Turskoj, posle čega je imala brojne komplikacije. Ona je završila na KBC u Nišu, gde joj je izvađena slezina, a zatim je prebačena u Urgentni centar u Beogradu i stanje joj se popravlja.

kurir.rs/informer

Bonus video:

00:05

Siniša Kulić slomljen zbog Miljaninog zdravlja, stanje prati od kuće

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track