MAJI BIH ZA NEKE STVARI POČUPALA KOSU! Sandra Rešić otvoreno o Marinkovićevoj, Stanijinom Marku, primetila je OVO u rijalitiju!
Foto: Nenad Kostić, Ana Paunković

ISKRENO

MAJI BIH ZA NEKE STVARI POČUPALA KOSU! Sandra Rešić otvoreno o Marinkovićevoj, Stanijinom Marku, primetila je OVO u rijalitiju!

Rijaliti -

Pevačica Sandra Rešić ne propušta dešavanja u rijalitiju. Sandra je sada prokomentarisala Marka Markovića i devojke koje ga jure i koje čine, kako u "Zadruzi" pričaju, njegov "kokošinjac".

Sandra kaže da se mnogi ponašaju kao da rijaliti traje mesec dana.

Sandra Rešić
foto: Printscreen/Narod pita

- Iako se devojke ne bude na sam naziv "kokošinjac", ja bih prva skočila jer je to jako je ružno. Mnogo su se brzo zavrteli, ponašaju se kao da rijaliti traje samo mesec dana. Već su stigli da se zaljube, posvađaju i slično. Marko Marković je simpatičan, mlad je. Ne znam da li je to zbog Stanije, ili su osetile da će se rijaliti vrteti oko njega, to stvarno ne znam, ali mnogima se definitivno dopada - dodala je ona, pa istakla zašto je Maja Marinković razlikuje od ostalih devojaka:

Sandra Rešić
foto: Nemanja Nikolić

- Maja se razlikuje jer se on njoj uopšte ne sviđa. Maja se samo "zeza" sa njim. On nije njen tip, ne zanima je. Simpatičan je da se igra sa njim, ali to je sve. Maja je u iščekivanju neke veće zverke kao što su Janjuš i Filip Car. To je njenoj glavi, i da će se ta tema nastaviti. Marko je njoj tu trenutna zanimacija. To je Maja, to je prosto ona. Ne postoji drugarstvo u rijalitiju. Ona radi sve radi rijalitija. Meni je Maja draga iako je luda. Ja ne opravdavam njene postupke, ali je dobar čovek. Iako ljudi pričaju da ne može da bude dobar čovek jer je uzela nečijeg muža, ja stojim iza toga da to ne mora da znači.

Iako brojne Majine postupke lično ne podržava, ipak priznaje da je voli takvu kakva jeste.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Zadruga

- Za neke stvari bih je ubila, počupala bih joj kosu, ali ona je takva, volim je takvu kakva jeste, i mislim da se ona neće skoro promeniti - istakla je ona, pa je prokomentarisala Ivana Marinkovića:

- Što se Ivana tiče, neke stvari ne podržavam koje radi, ali ipak ima dobra izlaganja. Međutim neka se pripazi kad Mijana uđe, jer je Miljana opasna, neće ona njega pustiti tako lako.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

00:14

Dalila Dragojević pokazala novi stan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track