"KAZNA OD 50.000 EVRA JE NIŠTA U ODNOSU NA MOJ RAZVOD!" Ša otkrio koliko ga je koštala veza sa Tarom: Ja sam izgubio STARI ŽIVOT
Foto: Printscreen/Instagram

zbog ovoga se najviše kaje

"KAZNA OD 50.000 EVRA JE NIŠTA U ODNOSU NA MOJ RAZVOD!" Ša otkrio koliko ga je koštala veza sa Tarom: Ja sam izgubio STARI ŽIVOT

Rijaliti -

Reper i bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša, otkrio je kako je mu je učešće u rijalitiju "Zadruga" uticalo na privatni život.

Poznato je da se Ša razveo zbog svoje afere sa Tarom Simov u Beloj kući. Nenad je sada obelodanio da je on platio Tarinu kaznu od 50.000 evra, ali da se ne kaje zbog toga koliko zbog propasti svog braka.

Nenad Aleksić Ša, Tara Simov
foto: Printscreen

- U kobnoj četvorci potpisao si za Taru kaznu od 50.000 evra da joj ti lično platiš - kazala je Dalila.

- To je ništa u odnosu na ono što sam izgubio zbog toga što se desilo u tom rijalitiju. To je preozbiljna cifra, ali u odnosu na ono što sam izgubio time što sam potpisao papir za razvod braka je ništa! Hteo sam prema svima čist da ostanem - rekao je Ša.

- Da ti neko kaže: "Ša, plati 50.000 evra da ti se vrati stari život pre četvorke", je l' bi platio? - pitala je Dalila.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

- Ne, ne želim da mi se vrati stari život. Ja sam izgubio stari život, sad sam opet pronašao sebe i opet sam stari Nenad. To je jedna preozbiljna životna lekcija - rekao je reper.

Kurir.rs/Hype

Bonus video:

00:09

Tara Simov ima novog dečka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja