VIŠE I NE BROJIMO NJIHOVE RASKIDE: Aleks i Car opet nisu zajedno?! Odmah se oglasila Nikolićeva: Situacija je alarmantna!
Foto: Printscreen

VIŠE I NE BROJIMO NJIHOVE RASKIDE: Aleks i Car opet nisu zajedno?! Odmah se oglasila Nikolićeva: Situacija je alarmantna!

Rijaliti -

Aleksandra Nikolić i Filip Car nedavno su opet zabrinuli fanove kada su ponovo uklonili zajedničke fotografije sa društvenih mreža i time naveli sve na razmišljanje da su zvanično raskinuli i prekinuli komunikaciju.

Nisu se oglašavali na ovu temu, sve do sinoć, kada je Aleksandra snimala lajv na TikToku, gde je priznala da joj se dešavaju ozbiljne stvari u životu i da zbog toga nije previše aktivna na društvenim mrežama.

Aleksandra Nikolić
foto: Shutterstock, Nemanja Nikolić, Nenad Kostić

- Ma, ljudi, trenutno mi je TikTok... Mislim, kako da vam objasnim, dešavaju mi se neke ozbiljne stvari, koje rešavam, tako da mi nije do TikToka sada - priznala je Aleksandra.

Nikolićeva je bila evidentno neraspoložena, pa je svima bilo jasno da je odnos Filipa i nje na klimavim nogama i da im ne cvetaju ruže. Ona je ponovo u Beogradu, dok je Car u Crikvenici, iako je nakon poslednjeg raskida priznao da mu ne odgovara ova veza na daljinu.

kurir.rs/republika

Bonus video:

03:59

Aleksandra Nikolić ulazi u Zadrugu 6 bez Dejana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track