ONA JE DOKAZ DA ODELO NE ČINI ČOVEKA! Bez KOMPLEKSA Dragana Kosjerina 3 godine nosi isti komad odeće, i još RADI OVO (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

diva

ONA JE DOKAZ DA ODELO NE ČINI ČOVEKA! Bez KOMPLEKSA Dragana Kosjerina 3 godine nosi isti komad odeće, i još RADI OVO (FOTO)

Stars -

Dragana Kosjerina nosi titulu jedne od najlepših TV lica na našim prostorima, a svojim izazovnim izdanjima, neretko fascinira pratioce na društvenim mrežama.

Ipak, najnovijim objavama je pokazala da bez obzira na to što je javna ličnost, ona nema trunku kompleksa - te već tri godine zaredom nosi isti model letnje plažne garderobe i to još objavljuje javno na društvenim mrežama.

Naime, za razliku od mnogih javnih ličnosti koje se trude da isti komad odeće ne obuku dva puta, Kosjerina je pokazala da joj je to najmanje važno. Naime, ona je prošlog leta nosila beli pleteni top, a fotografiju u istoj krpici objavila je i pre nekoliko dana kada je bila na odmoru.

Isti komad odeće nosila je i 2021. godine, što će reći da već tri godine nosi ovaj model - koji joj se i te kako dopada, a ovo je samo jedan od primera da odelo ne čini čoveka i ona nas neće učiniti srećnijima, ako to zaista nismo.

kurir.rs/telegraf.rs

Bonus video:

00:03

Saša Kovačević pokazao svaki mišić na telu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track