Najnovije vesti

"OBEZBEĐENJE ĆE SAD DOĆI TO DA TI UZME" Aneli prekršila strogo pravilo VELIKOG ŠEFA, sami priznali GREŠKU, šta će sada biti?
Foto: Printscreen

haos

"OBEZBEĐENJE ĆE SAD DOĆI TO DA TI UZME" Aneli prekršila strogo pravilo VELIKOG ŠEFA, sami priznali GREŠKU, šta će sada biti?

Rijaliti -

Ljubavni par rijaliti programa "Zadruga 7 - Elita", Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš, nedavno su otišli korak dalje kada je njihova romansa u pitanju, te su tokom razmenjivanja nežnosti u kući "Odabranih" doneli odluku i odlučili koje ime će dati ćerkici, ukoliko je budu imali.

Tokom razgovora, Janjuš je izrazio svoje oduševljenje imenom Leoni, koje je Aneli izabrala, te joj stavio do znanja da bi joj rado pomagao oko deteta.

Aneli Ahmić
foto: Printscreen

Aneli Ahmić je sad odlučila da podeli sa svojim cimerima veoma ličan deo pesme koju joj je napisao njen momak Marko Janjušević Janjuš.

Ovaj potez izazvao je pažnju i simpatije kod ostalih takmičara, koji su podržali Aneli u ovom emotivnom trenutku, kao i kod gledaoca koji su ostali iznenađeni gestom bivšeg košarkaša.

Ona je pokazala svoju ranjivu stranu i otvorila se pred kamerama, otkrivajući delić teksta pesme koju je napisao Janjuš dok su bili u svađi.

- Sada će doći obezbeđenje da ti uzme papir - rekao je Janjuš.

- Počinje sa "Gara moja, noćas ti pišem pesmu..." - govorila je Ahmićeva.

Janjuš, Maja Marinković
foto: Printscreen

- Je l' ti se sviđa stvarno? - rekao je Janjušević.

- Skromno, ali lepo, sviđa mi se - priznala je ona.

Podsetimo, pisanje poruka i ceduljica je strogo zabranjeno u rijalitiju, a Veliki šef je više puta skretao pažnju takmičarima na kršenje pravila.

Kurir / Srbija Danas / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track