NE NERVIRAJ BRITANSKOG MOTOCIKLISTU: Smetale su mu njihove vratolomije, pa dobio ŠOKANTNU PORUKU pri 200 na sat (VIDEO)
Foto: YT Screenshot

upečatljivo

NE NERVIRAJ BRITANSKOG MOTOCIKLISTU: Smetale su mu njihove vratolomije, pa dobio ŠOKANTNU PORUKU pri 200 na sat (VIDEO)

Vesti -

Vozeći se engleskim drumom Lumu, motociklisti su izvodili vratolomije, a jedan od njih umalo se sudario sa Briklesovim automobilom u kojem se nalazi kamera koja je snimila celi incident.

Ovaj je zatim počeo intezivno da trubi kako bi motociklistima dao do znanja da se smire i maknu se sa puta, nakon čega su počeli divlje da mu gestikuliraju, pokazivali mu srednji prst i pretili šakom.

Jedan od njih je čak skinuo pantalone i pokazao mu golu zadnjicu. "Nisam mogao da verujem da je odlučio da skine pantalone i da će voziti 200 metara sa golom zadnjicom. Jednostavno nisam verovao u to što vidim.

Pomislio sam - 'jesam li upravo to video?' Bilo je jasno da nije to jutro krenuo u crkvu", komententarisao je Brikles (49).

Dodao je kako mu je bilo drago da je u automobilu bio sam i da sa sobom nije poveo ni jedno od njegovih šestoro dece.

"Ne bi bilo dobro da su deca bili svedoci ovog prizora. To bi ih prestrašilo", rekao je. Misli kako su motociklisti bili mladi ljudi, na početku njihovih dvadesetih godina.

Zadovoljan je što je sve prošlo bez većeg incidenta. "Vidite da na televiziji ovakve stvari znaju da eskaliraju", zaključio je on.

Kurir.rs/24 sata.hr

Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track