UHAPŠEN MONSTRUM IZ NOVOG SADA: Posle bekstva, pao Ivan Kontić!
Foto: Screenshot, privatna arhiva

UHAPŠEN MONSTRUM IZ NOVOG SADA: Posle bekstva, pao Ivan Kontić!

Vesti -

Ivan Kontić (30), siledžija koji je brutalno prebio 28-godišnjeg mladića u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu 24. avgusta i polomio mu obe ruke dok je nepomično ležao bez svesti, uhapšen je u Crnoj Gori.

Kontić je nestao odmah nakon brutalnog prebijanja, a za njim je bila raspisana i međunarodna poternica.

Podsetimo, pola sata posle ponoći 24. avgusta ispred lokala u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu, Kontić je nasrnuo na Miljana. M. Brutalno ga je tukao i dok je mladić bez svesti ležao na zemlji. U jednom trenutku, kako se vidi na snimku sa sigurnosne kamere koji je dve nedelje kasnije isplivao u javnost, Kontić je mladiću pokušao da slomi obe ruke.

foto: Printscreen

Na snimku se vidi kako Kontić žrtvu hvata za vrat, ali i još jedan mladić koji vuče pretučenog za majicu i udara ga kolenom u leđa, a zatim pesnicom u glavu. Brutalni napad pretučeni Miljan M. policiji je prijavio nekoliko sati kasnije kada je zbog brojnih pretrpljenih povreda otišao u bolnicu.

Nakon niza saopštenja policije i tužilaštva gde su jedni u druge upirali prstom što ovaj napadač još uvek nije iza rešetaka, postalo je jasno da je nastao propust u međusobnoj komunikaciji, jer je javnost saznala da je Ivan Kontić, dve nedelje od brutalnog prebijanja Miljana M., u pratnji advokata, ušetao u prostorije Osnovnog javnog tužilaštva kako bi rešio krivičnu prijavu koja je podneta protiv njega 2018. godine za ugrožavanje sigurnosti. Kada je završio šta je imao, Kontić je išetao iz prostorija OJT kao slobodan čovek.

Uskoro opširnije...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track