HOTEL ZLATIBOR MONA: Nezaboravni novogodišnji trenuci za vas i vaše najdraže
Foto: Promo

HOTEL ZLATIBOR MONA: Nezaboravni novogodišnji trenuci za vas i vaše najdraže

Vesti -

Nova godina je na pragu i ukoliko još niste odlučili gde ćete biti kada sat otkuca ponoć, pred vama je pravo rešenje. Rezervišite boravak u jednom od naših najpoznatijih hotela - hotelu Zlatibor Mona, i sebi i najdražima poklonite nezaboravne praznične trenutke!

Uživajte u idiličnoj planinskoj atmosferi i na pravi način ispratite staru i dočekajte narednu godinu. Jedinstveni Novogodišnji paket donosi boravak u periodu od 30. decembra 2020. do 3. januara 2021. godine, dok se cene kreću od 182 evra za odmor od 4 dana/3 noći.

U hotelu Zlatibor Mona čekaju vas brojni sadržaji za odmor, opuštanje i pravo uživanje. U okviru hotela nalazi se wellness centar Inspirium, namenjen potpunoj relaksaciji uz brojne masaže i tretmane. Na raspolaganju vam je i u opuštanje u bazenima i rekreacija u fitnes centru, a u sklopu wellness centra nalaze se i saune i parno kupatilo. Za pravi gastronomski užitak tu je hotelski retoran Perun u kojem možete probati brojne specijalitete, a vina iz bogatog vinskog podruma će savršeno upotpuniti hedonistički doživljaj. Mališani se mogu zabaviti u igraonici Monici u kojoj ih čeka celodnevni animacijski program koji za njih organizuju profesionalni animatori.

Tokom trenutne epidemiološke situacije, kako bi se gosti osećali što prijatnije i sigurnije, posebna pažnja poklonjena je primeni preventivnih mera, što potvrđuje sertifikat "Čisto i sigurno", koji je dodeljen ovom hotelu.

Nova godina, Zlatibor, Zlatibor Mona
foto: Promo

Hotel Zlatibor Mona smešten je u centru Zlatibora, planine poznate po brojnim sadržajima za odmor i rekreaciju, koji će vaš odmor učiniti potpunim.

Rezervišite već danas Novogodišnji paket u hotelu Zlatibor Mona i sebi i najdražima poklonite nezaboravni praznični odmor!

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja