01:21

Marko posle izbacivanja iz Bara otkrio zbog čega se kaje

Kontrashow Bar

ZABORAVIO SAM DA SE TAMO SVI TAKMIČE, ZATO SAM SAD NAPOLJU! Marko posle izbacivanja iz Bara otkrio zbog čega se KAJE

Vesti -

U emisiji Kontra šou večeras je gost i Marko Tošić, sada već bivši učesnik rijalitija Bar budući da je isti sinoć i napustio, nakon što je nepravedno osuđen da je dvoličan.

U popularnom Kontra šou na Kurir televiziji kod voditeljke Jelene Nikolić, poznatije kao Kontrakulturna, Marko je otkrio kako se oseća posle izlaska.

"Ne dobija puno ljudi takvu šansu i drago mi je da su me izabrali za ovaj projekat", zahvalio se Marko na samom počerku emisije i imao samo reči hvale za produkciju.

Kontrašou, Marko Tošić
foto: Stefan Stojanović/ Mondo

"Ne treba sve da guram pod tepih, to mi je bila najveća greška. Izdržao sam šest nedelja. Sada se odlično osećam", priznao je.

"Svi su mi rekli da sam tamo previše potonuo, da nisam mogao da dođem do izražaja od galame, zbog Sanje ili nekih drugih, i shvatio sam da je bolje da ćutim i da čekam da me izbace. Mislio sam da smo kolege, zaboravio sam da se takmiče svi tamo i zbog toga sam sada napolju", izjavio je Marko u emisiji u kojoj je gostovao s vanjom Mijatović, i priznao da je u rijalitiju bilo puno nepravde.

Kontrašou, Vanja Mijatović
foto: Stefan Stojanović/ Mondo

"Kao da su pustili 15 pasa koji se nisu poznavali u jedan zatvoreni prostor, i tačno se videlo ko je kakav pas - ko je pudlica, a ko drugi", smatra bivši barovac koji je zaključio da se "dobrota ne isplati".

Vanja Mijatović
foto: Kurir televizija

Marko je otkrio i da mu je žao što je baš sada izašao iz rijalitija, kada se "ubiru plodovi rada", budući da su žurke sve bolje i bolje, a kafić sve posećeniji, što se moglo videti i na žurkama proteklog vikenda, kada su svi bili pod maskama.

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

Pratite i Puls Bara koji vas čeka svakog radnog dana u 13:10 na Kurir televiziji, ukoliko propustite epizodu reprizu Puls Bara možete gledati u 22 časa.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu.

Bar satnica vikend, Bar, rijaliti Bar
foto: Promo

Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8.

Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

23:05

BAR 26.01.2022. PREGLED DANA 1.DEO

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

04:06

Bar menadžer izdao nova pravila, Sanja ODLEPILA KADA JE ČULA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track