POVODOM 20. ROĐENDANA KURIRA, 28. JUNA POKLANJAMO 200.000 PRIMERAKA ŠTAMPANOG IZDANJA!
Foto: Kurir

POVODOM 20. ROĐENDANA KURIRA, 28. JUNA POKLANJAMO 200.000 PRIMERAKA ŠTAMPANOG IZDANJA!

Vesti -

Na Vidovdan obeležavamo značajan jubilej, 20. rođendan Kurira, i tim povodom građanima Srbije i regiona poklanjamo kompletan štampani tiraž dnevnih novina.

- Za specijalno rođendansko izdanje pripremili smo odličan sadržaj, a štampamo ga na povećanom broju strana. Čekaju vas zanimljivi intervjui, ekskluzivne priče, reportaže, životne ispovesti, autorski tekstovi i infografike. Kompletan tiraž jubilarnog broja poklanjamo, tako da preporučujem da u sredu poranite kako biste uspeli da dođete do svog primerka - izjavio je Aleksandar Đondović, glavni urednik Kurira.

20 godina jači

Kurir je vodeća medijska platforma u Srbiji i najvažniji brend medijske grupacije Adria Media Group.

Kurir
foto: Kurir

Od dnevnih novina stasao je u prvi medij u Srbiji sa četiri ekstenzije - dnevnim novinama, portalom, televizijom i društvenim mrežama, čime je postavio novi trend na medijskom nebu. Paralelno s tim, postignut je ogroman napredak na polju profesionalizacije i unapređenja etičkih standarda. Zahvaljujući ovoj značajnoj transformaciji, Kurir je danas vodeća medijska platforma u zemlji i svrstava se u mejnstrim medije. Pozicionirao se kao medij koji prvi ima pouzdane informacije o aktuelnim događajima i kao kanal komunikacije koji naši i svetski zvaničnici i javne ličnosti biraju da prenesu svoje poruke građanima Srbije.

Kurir obeležava 20 godina postojanja pod sloganom “20 godina jači”. Mnogo toga se promenilo, a mi smo i danas verni našem opredeljenju da uvek budemo prvi, najbrži i najbolji, a uvek samo svoji.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja