USVOJENA MOLBA ADVOKATA: Zašto je ukinut rad anketnog odbora?
Foto: Promo

USVOJENA MOLBA ADVOKATA: Zašto je ukinut rad anketnog odbora?

Vesti -

Pre tri dana gotovo četiri sata trajalo je ispitivanje dečaka koji je počinio masakr u školi Vladislav Ribnikar u postupku koji se vodi protiv njegovog oca, koji se tereti za teško delo protiv opšte sigurnosti.

Kako se sumnja, on oružje nije držao po propisima, a tim oružjem je dečak ubio devet vršnjaka i čuvara škole. Takođe, on se sumnjiči da je učio sina da barata oružjem, kao i da ga je vodio u streljanu.

Dečak je ispitan putem video konferencijske veze uspostavljene između zdravstvene ustanove u kojoj se nalazi na opservaciji i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. Svedočenju su prisustvovali postupajući tužilac, advokat oca, punomoćnici oštećenih, kao i nekoliko roditelja ubijene dece.

I ovo saslušanje kao svi ostali detalji koji izađu u javnost a u vezi sus a tim slučajem, izazvalo je veliku pažnju i mnogo polemike. O načinu na koji se treba odnositi prema dečaku, njegovim roditeljima i roditeljima ubijene dece, o tome kakva su prava oštećenih porodica i koliko novoformirani skupštinski anketni odbor može da utiče na ovaj sudski proces večeras ću da razgovaram sa psihologom i psihotarapeutom Draganom Ivanović i advokatom Zorom Dobričanin Nikodinović, punomoćnikom članova porodice jedne od ubijenih devojčica 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

Usijanje
foto: Promo

Gosti:

Zora Dobričanin Nikodinović, punomoćnik članova porodice jedne od ubijenih devojčica 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar"

Dragana Ivanović, psiholog i psihotarapeut

Urednik i voditelj:

Slaviša Veselinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja