Žene povređene u udesima u Kotežu i Makenzijeva
Foto: Zorana Jevtić

Hitna pomoć

Žene povređene u udesima u Kotežu i Makenzijeva

Beograd -
Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 91 intervenciju od kojih 16 na javnim mestima, a za protekla 24 sata u Beogradu ukupno 218 intervencija, od kojih 64 na javnim mestima

BEOGRAD - Tokom noći i jutra u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su dve osobe povređene, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Ženska osoba stara oko 32 godine je u udesu, koji se dogodio oko 05.50 časova na Zrenjaninskom putu na početku Koteža, zadobila razderotinu čeonog dela glave, a prevezena je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Žena stara oko 38 godina je u udesu oko 20.20 časova u Makenzijevoj ulici zadobila povredu slabinskog dela kičme, a prevezena je u KBC Zvezdara, istakla je portparol Hitne pomoći.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 91 intervenciju od kojih 16 na javnim mestima, a za protekla 24 sata u Beogradu ukupno 218 intervencija, od kojih 64 na javnim mestima, precizirala je Macura. Prema njenim rečima, pomoć su tražile sve vrste pacijenata, među kojima i astmatičari i srčani bolesnici.

Portparol Hitne pomoći je savetovala uzimanje toplih napitaka, čajeva, doručka, nošenje adekvatne odeće, a ukoliko to dozvole vremenske prilike i polučasovnu šetnju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja