SPASIMO ŽIVOTINJE: Odmah se odazvala Veterinarska stanica Novak iz Beograda
Foto: Twitter

Podignimo palčeve i šape

SPASIMO ŽIVOTINJE: Odmah se odazvala Veterinarska stanica Novak iz Beograda

Beograd -
Danas su od 8 sati na MUP-ovom punktu u Bariču postavljena su dva pick-up vozila Veterinarske inspekcije i Veterine Beograd koja će čekati vlasnike ljubimaca zarobljenih u Obrenovcu

Na poziv Kurira javila se Veterinarska ambulanta Novak koja nudi besplatnu stručnu pomoć u dijagnostici i terapiji kućnih ljubimaca sa područja koja su ugrožena poplavom (www.vetnovak.com).

Podsetimo, danas su od 8 sati na MUP-ovom punktu u Bariču postavljena su dva pick-up vozila Veterinarske inspekcije i Veterine Beograd koja će čekati vlasnike ljubimaca zarobljenih u Obrenovcu.

Da bi vaš ljubimac bio spasen morate da se pojavite sa ključevima od objekta gde se on nalazi, napisanom tačnom adresom i tri primerka pisane izjave u kojoj dajete saglasnost spasiocima da uđu na vaš posed i spasu životinju (sa brojem lične karte ili matičnim brojem), javlja životinje.rs. Molimo vas da čekate tačno ispred punkta Barič i da budete strpljivi prilikom akcije izvlačenja životinja iz poplavljenog područija jer se očekuje veliki odziv vlasnika. Držimo palčeve i šapice za danas! Molimo vas da delite i širite vest, ovo nam je šansa da ih spasimo jer su već dugo sami i čekaju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track