KOFI FEST: Prvi festival kafe u Beogradu 26. i 27. septembra
Foto: Thinkstock

Festival kafe, čaja i toplih napitaka

KOFI FEST: Prvi festival kafe u Beogradu 26. i 27. septembra

Beograd -
Posetioci će moći da saznaju kako raste kafa i koji put prelazi od zrna do šoljice, kako se pije u raznim krajevima sveta i kako utiče na zdravlje
1 / 5 Foto: Thinkstock

BEOGRAD - Festival kafe, čaja i toplih napitaka "Kofi fest" (CoffeFest) održaće se ove godine prvi put i u Beogradu, 26. i 27. septembra, najavili su organizatori.

Na festivalu će učestvovati više od 30 izlagača, vodećih proizvođača kafe iz regiona i sveta, a ljubiteljima kafe, čaja i toplih napitaka, biće predstavljeni novi trendovi i načini pripreme.Za profesionalce koji se bave kafom, predviđena su predavanja i paneli, kako bi se usavršili i učestvovali u takmičenju barista.

Posetioci će moći da saznaju kako raste kafa i koji put prelazi od zrna do šoljice, kako se pije u raznim krajevima sveta i kako utiče na zdravlje.

Najmlađe će, kako je najavljeno, zabavljati animatori, a za mališane bez roditeljskog staranja prikupljaće se sredstva u okviru humanitarnih akcija "Kafa sa srcem" i "Kafa sa poznatima".Festival podržavaju Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija RS, Skupština Grada Beograda, Turistička Organizacija Beograda, kao i Privredna komore Srbije i Privredna komora Beograda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track