BURNA NOĆ U BEOGRADU: U tri udesa petoro povređenih, jedan izboden nožem
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

BURNA NOĆ U BEOGRADU: U tri udesa petoro povređenih, jedan izboden nožem

Beograd -
Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 111 intervencija od kojih 16 na javnim mestima, precizirala je Radaković i dodala da su se lekarima najčešće obraćali astmatičari, osobe sa bolom u grudima i neurološki pacijenti

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima je povređeno pet osoba, od kojih dva deteta, a jedan mladić je teže povređen kada je uboden oštrim predmetom, izjavila je jutros dežurni lekar u Hitnoj pomoći Milica Radaković.

Mladić star 17 godina je oko 22.20 časova na Čukarici zadobio ubodnu ranu nanetu oštrim predmetom u predelu desne nadlaktice, a prevezen je na VMA, rekla je Radaković.

Dva deteta i jedan muškarac povređeni su u udesu koji se dogodio oko 20.40 časova na Vidikovačkom vencu, istakla je dežurni lekar u Hitnoj pomoći.

Dete uzrasta sedam godina zadobilo je povredu glave i oguljotinu, a devojčica uzrasta 11 godina imala je povredu grudnog koša i oguljotinu, kazala je Radaković.Muškarac star 45 godina zadobio je povredu ramena i grudnog koša i kako se sumnja, potres mozga, rekla je dežurni lekar u Hitnoj pomoći.

Muškarac star 41 godinu, vozač motocikla, u udesu oko 19.35 časova u Bulevaru Despota Stefana zadobio je povredu kolena, istegnuće skočnog zgloba i oguljotinu lakta, objasnila je Radaković.

Muškarac star 32 godine je oko 22.10 časova u Ruzveltovoj ulici zadobio istezanje vratnog dela kičme i povredu glave, navela je Radaković.

Povređene osobe prevezene su u Urgentni centar, dodala je dežurni lekar u Hitnoj pomoći.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 111 intervencija od kojih 16 na javnim mestima, precizirala je Radaković i dodala da su se lekarima najčešće obraćali astmatičari, osobe sa bolom u grudima i neurološki pacijenti.Radaković je savetovala redovnu terapiju i uzimanje pet obroka tokom dana..

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track