Bilo je to u jednoj zemlji seljaka, na brdovitom Balkanu: Fotografija koja je sve rasplakala! (FOTO)
Foto: Stil

NATERALA SUZE NA OČI

Bilo je to u jednoj zemlji seljaka, na brdovitom Balkanu: Fotografija koja je sve rasplakala! (FOTO)

Beograd -
U zgradi Tanjuga, u okviru Noći muzeja, legendarni fotoreporter Žika Vučić predstavio je svoje najbolje radove, a jedna od njih rastužila je sve

Ovaj tekst je preuzet sa portala Stil

Noć muzeja obeležena je i u prostorijama Tanjuga, a legendarni fotoreporter Žika Vučić predstavio je svoje najbolje radove. Posetioci su na slikama imali prilike da vide Tita i Jovanku Broz, Sofiju Loren, englesku kraljicu,Če Gevaru i mnoge druge značajne ličnosti.Međutim, najveću pažnju posetioca privukla je slika sahrane kragujevačkih đaka, streljanih u Drugom svetskom ratu. Bol i jeziva tuga na izrazima malenih devojčica i njihovih majki, rasplakala je i one najjače.O stravičnom događaju Desanka Maksimović napisala je pesmu pod nazivom "Krvava bajka":

http://www.youtube.com/watch?v=WONsUDsEc-8

Pogledajte još na portalu Stil: Ako ti jave, umro sam: Svi životni brodolomi Mike Antića! (FOTO)Šokantne tvrdnje: Britanska kraljevska porodica pije krv male dece svakog jutra!Telo prave žene: Ovako Dženifer Lopez izgleda u kupaćem kostimu! (FOTO)Vitko telo i obline : Samanta Foks (49) još uvek u dobroj formi! (FOTO)Da li ste psihopata: Jedno pitanje vas otkriva!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja