Beograđani birali gradonačelnika
Foto: KURIR

Izbori 2012.

Beograđani birali gradonačelnika

Beograd -
Kandidati za gradonačelnika Beograda uvereni da su oni najbolji za budućnost prestonice

BEOGRAD - Kandidati za gradonačelnika Beograda smatraju da su oni ti koji su najbolje rešenje za budućnost srpske prestonice.

Gradonačelnik Beograda i nosilac liste "Izbor za bolji Beograd" Dragan Đilas očekuje da će građani Beograda na izborima pokazati da vole svoj grad.

"Očekujem da će građani Beograda pokazati da vole svoj grad koji je nalepši na svetu i da će izaći i glasati i time pokazati odnos prema svom gradu i prema budućnosti", rekao je Đilas novinarima nakon glasanja.

Đilas je sa suprugom glasao u OŠ "Jovan Miodragović" u opštini Vračar.

Sve najbolje do pobede

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke i kandidat za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić izjavio je posle glasanja da ne želi da daje izjave, samo je kratko poželeo "sve najbolje do pobede".

Popović: Da Srbija odabere pravi put

Kandidat Demokratske stranke Srbije (DSS) za gradonačelnika Beograda Aleksandar Popović izjavio je da se nada da će građani Beograda i Srbije na izborima odabrati pravi put za ekonomski i politički razvoj zemlje.

"Iskazujem svoju nadu nakon obavljenog čina glasanja da će građani Beograda i Srbije odabrati prvi put za ekonomski i politički razvoj zemlje, rekao je Popović novinarima u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track