BURNA NOĆ U BEOGRADU: 9 povređenih u 6 saobraćajki
Foto: Dragana Udovičić

Hitna pomoć intervenisala 110 puta

BURNA NOĆ U BEOGRADU: 9 povređenih u 6 saobraćajki

Beograd -

Devet osoba je povređeno u šest saobraćajnih nesreća tokom noći u Beogradu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu, do kojeg je došlo u 21.38 časova na uglu Bulevara Despota Stefana i Vojvode Dobrnjca povređene su dve ženske osobe, starosti od 19 i 21 godinu, i prevezene na Ortopediju Banjica.

Jedna muška osoba (37) povređena je u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u 20.26 časova kod broja 224 u ulici Tošin bunar i prevezena u Urgentni centar.

U sudaru autobusa i tramvaja u 20.20 časova u Beogradskoj ulici na Vračaru, kod broja 25, lakše su povređene dve osobe. U pitanju su muškarac (33), koji je prevezen u Urgentni centar, i ženska osoba (54), koja je prebačena na ORL kliniku. Jedna muška osoba (21) je povređena u 20.06 časova u udesu na uglu Ustaničke ulice i Grčića Milenka, i odvezena u Urgentni centar. U sudaru vozača automobila i motocikliste na uglu Mileševske ulice i Kneza od Semberija, koji se dogodio u 19.43 časova, povređene su dve muške osobe, starosti od 21 i 24 godine, i odvezene u Urgentni centar. Još jedna muška osoba (15) povređena je u udesu, do kojeg je došlo u 19.08 časova, i prevezena u Urgentni centar. Hitna pomoć je tokom noći intervenisala 110 puta, od kojih 21 na javnom mestu. Za pomoć su se najviše javljali hipertoničari, astmatičari i srčani bolesnici, kazala je Macura. U Beogradu se juče dogodilo osam saobraćajnih nesreća, u kojima je poginula jedna osoba nakon zadobijenih teških povreda, dok je Hitna pomoć intervenisala 127 puta, od kojih 43 na javnom mestu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track