BEOGRAĐANI, JAVITE SE: Grad besplatno daje 33 lokala, evo koji su uslovi
Foto: Sanja Curčić

Konkurs Direkcije za građevinsko zemljište

BEOGRAĐANI, JAVITE SE: Grad besplatno daje 33 lokala, evo koji su uslovi

Beograd -

BEOGRAD - Direkcija za građevinsko zemljište nudi 33 lokala za nezaposlene i mlade preduzetnike, potpuno besplatno u naredne dve godine.

Direkcija je objavila oglas, a konkurs je otvoren do 27. jula. Dodatne bodove dobiće osobe sa invaliditetom, teže zapošljavani, samohrani roditelji i žene preduzetnici.

Lokali na teritoriji opština Voždovac, Stari grad, Palilula, Rakovica i Novi Beograd čekaju "zakupce", koji će imati dve godine besplatnog perioda da "isprobaju" posao. Za to vreme plaćaće samo komunalne troškove.

Najviše lokala raspoloživo je u opštini Voždovac, u Gostivarskoj ulici i na Paliluli, u Bulevaru Despota Stefana. Pravo na podnošenje zahteva imaju nezaposleni, ali i novoosnovani mikro, mali i srednji privredni subjekti.

Uz plan poslovanja najviše će se rangirati proizvodna delatnost sa vlasničkom opremom, potom usluga, a za njima ugostiteljstvo.

Svi zainteresovani moći će da donesu popunjenu prijavu i neophodnu dokumentaciju u prostorije Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju, u Njegoševoj 84. Poslednji rok za prijavu je 27. jul do 13 časova, a detalje možete pogledati OVDE.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track