DETALJI DRAME NA VIDIKOVCU Prodavac: Pustite me, imao sam 2 infarkta Komunalac: Imaćeš i treći?!
Foto: Aleksandar Jovanovic

Preminuo posle rasprave

DETALJI DRAME NA VIDIKOVCU Prodavac: Pustite me, imao sam 2 infarkta Komunalac: Imaćeš i treći?!

Beograd -

BEOGRAD - Stalno je ponavljao: "Nastojaću da doživiš i treći infarkt" i na kraju se Vladan srušio i izdahnuo, u suzama priča supruga preminulog prodavca na Vidikovačkoj pijaci.

Pokojnog Vladana Marinkovića (55), kako tvrdi njegova supruga Ljiljana Beljić, dvojica komunalaca pokušala su navodno da ga legitimišu kako bi mu napisala kaznu, posle čega je usledila žučna rasprava.

- Ne znam šta im je zasmetalo. Za sve na ovoj pijaci imamo dozvolu, uredno smo sve plaćali. Navodno je paleta virila nekoliko centimetara. Ovde prodajemo 14 godina, ni sa jednim komunalnim policajcem nikada nismo imali problem sem sa njim - tvrdi nesrećna žena.

Komunalac G. B. je, kako ističe Ljilja, bio uporan da legitimiše njenog supruga, a pošto nije uspevao, pozvao je policiju.

- Vladan mu je objašnjavao da je imao dva infarkta i da ne sme da se nervira. Međutim, ovaj mu je bez imalo stida poručio "da će doživeti i treći". Drugi komunalac je prišao mom mužu, uneo mu se u lice i zakačio ga ramenom. Vladan je pao i nije mu bilo spasa - tvrdi Ljiljana.

Komunalci: Nismo prekoračili nadležnost

- Izražavamo žaljenje zbog nesrećnog slučaja koji se dogodio prilikom obavljanja redovne kontrole komunalnog reda. Jednom licu koje je vršilo nelegalnu prodaju naglo je pozlilo. U postupanju nismo prekoračili mere iz svoje nadležnosti - stoji u saopštenju Komunalne policije.

Supruga: Godinama nas reketiraju

Supruga takođe tvrdi da svi prodavci godinama imaju problem s komunalcem G. B, prenosi Blic.

- Na ovoj pijaci imamo šest tezgi. Okomio se na nas jer neću da mu plaćam ručkove u "Žaru". On ovde ima ekipu koja mu plaća doručak, ručak i večeru pa njima ne piše kazne. Strašno je šta rade - tvrdi Ljilja.

Smrt prodavca na pijaci izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama.

DRAMA NA VIDIKOVCU: Prodavac lubenica preminuo posle rasprave sa komunalcima

SMRT PRODAVCA LUBENICA NA PIJACI VIDIKOVAC: Komunalna policija uputila saučešće porodici nastradalog

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track