Saobraćaj na Pančevačkom mostu normalizovan

Saobraćaj na Pančevačkom mostu normalizovan

Beograd -
Železnički saobraćaj je uspostavljen u 7.45 časova pošto je prethodno uklonjeno vozilo sa pruge

BEOGRAD - Saobraćaj na Pančevačkom mostu je u međuvremenu normalizovan posle udesa koji se dogodio rano jutros kada je auto sleteo na šine i dvoje ljudi povređeno.

Železnički saobraćaj je uspostavljen u 07.45 časova pošto je prethodno uklonjeno vozilo sa pruge koje je sprečavalo njegovo funkcionisanje u smeru ka Beogradu, izjavio je Nenad Stanisavljević koji je u Železnicama Srbije zadužen za odnose sa medijima.

Prema njegovim rečima, prekid saobraćaja je trajao više od sat i po, a zbog udesa dva Beovoza su bila otkazana, dok je nekoliko vozova kasnilo između 10 i 60 minuta.

Gužva na Pančevačkom mostu sada je znatno manja nego što je bila jutros i sada saobraćaj u oba smera normalno funkcioniše, rekla je dežurni dispečer Žutog taksija Dragana Đekić.

Do udesa je došlo rano jutros na izlazu sa Pančevačkog mosta kada je "mercedes" zrenjaninskih tablica izleteo sa puta na šine i dve osobe koje su bile u njemu povređene, ali nisu u životnoj opasnosti.

Koordinator za odnose sa medijima u Hitnoj pomoći Mirko Lutovac rekao je da je muškarac starosti oko 35 godina, vozač, bio bez vidljivih povreda, dok je žena starosti oko 23 godine koja se nalazila na mestu suvozača zadobila kontuziju glave i lumbalnog dela kičme. Oboje su, kako je rekao, prevezeni na VMA.

Zbog tog udesa je železnički saobraćaj na delu pruge kod Pančevačkog mosta u smeru ka Beogradu bio u prekidu, dok su i na tom mostu bile velike gužve u oba pravca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track