7 UDESA I 2 TUČE, BURNA NOĆ U BEOGRADU: Dečak (15) uboden nožem ispod Brankovog mosta
Foto: Marina Lopičić

Pune ruke posla za Hitnu pomoć

7 UDESA I 2 TUČE, BURNA NOĆ U BEOGRADU: Dečak (15) uboden nožem ispod Brankovog mosta

Beograd -

BEOGRAD - Na beogradskim ulicama tokom noći dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda u kojima je lakše povređeno šest osoba, a u dve tuče povređena su četiri mladića, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Jutros u 3.15 ispod Brankovog mosta dečak (15) uboden je nožem i prevezen u Institut za majku i dete, a u Brodarskoj ulici oko 02.35 ispred splavova tri mladića su u tuči zadobila lakše povrede, rekla je portparolka gradske službe Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu oko 23.20 na Novosadskom autoputu kod naselja Altina lakše je povređen mladić (19), dok je u saobraćajnoj nezgodi oko 22.00 u Ulici Cvetanova ćuprija povređen muškarac (60).

U naselju Ripanj u 22.05 lakše je povređen muškarac (41), kada je automobilom sleteo s nizbrdice i udario u drvo, dok je u saobraćajnoj nezgodi u 21.10 u Ulici Patrijarha Joanikija lakše povređena devojčica (12) koja je prevezena u Urgentni centar.

Na Zrenjaninskom putu kod Partizanskog bloka oko 20.25 lakše je povređen pešak, muškarac (38), dok je u udesu u Cvijićevoj ulici oko 19.21 povređena devojka (25). Povređeni su prevezeni u Urgentni centar.

Ekipa Hitne pomoći je tokom noći intervenisala 119 puta, od kojih 24 puta na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika pomoć lekara najviše su tražili srčani bolesnici, astmatičari i hipertoničari.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track