MENJAJU SE LINIJE GSP: Od sutra izmenjen saobraćaj u ovim beogradskim ulicama
Foto: Thinkstock/Ilustracija

Radovi i manifestacije

MENJAJU SE LINIJE GSP: Od sutra izmenjen saobraćaj u ovim beogradskim ulicama

Beograd -

Radovi na toplovodnoj mreži u Strumičkoj ulici i sportska manifestacija menjaju saobraćaj u prestonici.

JKP "Beogradske elektrane" izvodiće radove na toplovodnoj mreži u Ulici Strumička br. 7 u Beogradu, pri čemu će doći do posebne organizacije saobraćaja. Radovi koji počinju sutra i traju do subote obavljaće se na delu kolovoza i trotoara, saopštili su iz ovog preduzeća

Tokom izvođenja radova biće promenjen režim rada linija gradskog prevoza broj 25, 25P, 26 i E8, pa će tako vozila GSP u smeru ka Kumodražu umesto ulicama Maksima Gorkog i Strumičkom saobraćati sledećim ulicama: Maksima Gorkog, Gospodara Vučića, Kruševačka i dalje redovnom trasom. U suprotnom smeru vozila će saobraćati redovnom trasom.

U periodu od četvrtka do subote biće uspostavljena privremena stajališta u ulici Gospodara Vučića u smeru ka Kumodražu, neposredno po prelasku raskrsnice ulica Maksima Gorkog i Gospodara Vučića, kao i u ulici Kruševačka u smeru ka Kumodražu preko puta postojećeg stajališta "Kruševačka".

Takođe, u subotu i nedelju u periodu od 08.00 do 18.00 časova održava se manifestacija u organizaciji Sportskog auto i karting saveza Srbije u Ulici Pionirska koja će u tom periodu biti zatvorena za saobraćaj.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track