TEŠKA NOĆ ZA HITNU POMOĆ: 6 povređenih u 5 saobraćajnih nesreća
Foto: Dragana Udovičić

Zabeleženo 128 intervencija

TEŠKA NOĆ ZA HITNU POMOĆ: 6 povređenih u 5 saobraćajnih nesreća

Beograd -

BEOGRAD - Šest osoba je povređeno u pet saobraćajnih nesreća tokom noći u Beogradu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u 01.14 časova kod broja 16 u Baštovanskoj ulici na Banjici, teško je povređen mladić (26), koji je zadobio prelom obe potkolenice, te je prevezen na Odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

Jedna žena (54) i jedan muškarac (29) povređeni su u udesu, do kojeg je došlo u 22.48 časova na Batajničkom drumu, i prevezeni u Kliničko-bolnički centar Zemun. U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u 20.53 časova u Bulevaru oslobođenja, kod Hrama Svetog Save, povređen je muškarac (42) i odvezen u Urgentni centar.

Jedan muškarac (70) povređen je 19.41 čas u udesu na kružnom toku na Autokomandi, a pomoć mu je ukazana na licu mesta. Još jedan muškarac (64) povređen je u saobraćajnoj nesreći, do koje je došlo u 19.27 časova na autoputu za Niš, te je odvezen u Urgentni centar.

Hitna pomoć je protekle noći intervenisala 128 puta, od kojih 25 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali astmatičari, a u manjoj meri osobe u alkoholisanom stanju.

U Beogradu su se juče dogodile četiri saobraćajne nesreće, a zabeležena je i jedna povreda oštrim predmetom, dok je Hitna pomoć intervenisala 141 put, od kojih 49 na javnom mestu, dodala je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track