Gužva već od Koteža, vozila na Pančevcu skoro stoje
Foto: KURIR

Radovi

Gužva već od Koteža, vozila na Pančevcu skoro stoje

Beograd -
Radovi na popravci Pančevačkog mosta, na kojem je napuklo ležište na jednom od stubova, što je izazvalo saobraćajni kolaps, biće završeni u narednih sedam dana

BEOGRAD - Saobraćaj se jutros otežano obavlja na Pančevačkom mostu u pravcu prema centru grada. Na Zrenjaninskom i Pančevačkom putu su ogromne kolone vozila koje se protežu već od Koteža, a saobraćaj na Pančevačkom mostu je usporen i povremeno gotovo zaustavljen, rekla je Zorica Milić, potparol Žutog taksija.

"Na Pančevačkom mostu ima dosta velikih problema kao i prethodnih dana, a biće i narednih", rekla je Milić.

Saobraćaj je, takođe, usporen i u Bulevaru despota Stefana i na prilazima Pančevačkom mostu i u suprotnom smeru, odnosno iz pravca centra grada, istakla je Milićeva.

Radovi na popravci Pančevačkog mosta, na kojem je napuklo ležište na jednom od stubova, što je izazvalo saobraćajni kolaps, biće završeni u narednih sedam dana, najavili su juče predstavnici "Puteva Srbije", ističući da je most bezbedan.U ostalim delovima grada za sada nema gužvi, a pojačan je saobraćaj na mostu "Gazela" i u delu od Banovog brda i Čukarice u pravcu prema centru grada, rekla je Milićeva.

Gradsko saobraćajno preduzeće "Beograd" uvelo je izmene koje su vezane za saobraćaj na Pančevačkom mostu, gde su u toku radovi, potvrdio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća "Beograd" Radovan Stojadinović.

Stojadinović je rekao da je "linija 95 podeljena u dva dela Borča - Dunav Stanica i Dunav stanica Blok 45". "Uveden je lokal 101 od Padinske skele do Borče. Linija 106 je skraćena od Jabučkog Rita do Borče. Uveden je lokal Borča - Ovča, veza sa železničkom stanicom, sa BG vozom", dodao je Stojadinović.

Na beogradskim ulicama je 1.349 vozila javnog gradskog prevoza - 139 tramvaja, 97 trolejbusa i 1.112 autobusa, rekao je Stojadinović.Sa Beogradske autobuske stanice planirano je 710 polazaka, izjavio je dežurni dispečer BAS-a Goran Veličković."Lasta" je planirala da 593 vozila ostvare 6.243 polaska, izjavila je u dežurni dispečer tog saobraćajnog preduzeća Ljiljana Drinjak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track