VRAČAR POVREMENO BEZ VODE: Redovno ispiranje vodovodne mreže naredne nedelje, ovo je raspored ulica!
Foto: Shutterstock

Prekidi u snabdevanju

VRAČAR POVREMENO BEZ VODE: Redovno ispiranje vodovodne mreže naredne nedelje, ovo je raspored ulica!

Beograd -

BEOGRAD - Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije izvodiće sledeće nedelje radove na redovnom ispiranju vodovodne mreže na opštini Vračar zbog čega će pojedini potrošači imati povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode.

Radovi će biti izvođeni od ponedeljka, 9. oktobra do petka, 13. oktobra, a povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 22 do 6 osetiće sledeći potrošači - u ponedeljak u bloku oivičenom ulicama Kralja Milana, Kneza Miloša, Beogradskom i Bulevarom kralja Aleksandra.

Sledećeg dana i u sredu - u bloku oivičenom Bulevarom kralja Aleksandra i ulicama Beogradskom, Vojvode Šupljikca, Mileševskoj, Cara Nikolaja II i Makenzijevom.

U sredu i četvrtak - u bloku oivičenom ulicama Maksima Gorkog, Južnim bulevarom, Grčića Milenka, Žičkom, Mileševskom i Cara Nikolaja II.

U četvrtak i petak - u bloku oivičenom ulicama Makenzijevom, Maksima Gorkog, Južnim bulevarom i Bulevarom oslobođenja. U Južnom bulevaru i okolnim ulicama, od Autokomande do Ulice Grčića Milenka.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode, saopštio je "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Na potrošače se apeluje da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Ekipe Beogradskog vodovoda će se truditi da radove obave u što kraćem roku.

Radovi na redovnom ispiranju vodovodne mreže, koji se obavljaju nekoliko puta u toku godine, obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta, objašnjava se u saopštenju.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP Beogradski vodovod i kanalizacija na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na adresi www.bvk.rs.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Shutterstock)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track