TEŠKA NOĆ KULMINIRALA JOŠ BURNIJIM JUTROM: U Beogradu pucnjava, požar, saobraćajke...
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Pune ruke posla za ekipe Hitne pomoći

TEŠKA NOĆ KULMINIRALA JOŠ BURNIJIM JUTROM: U Beogradu pucnjava, požar, saobraćajke...

Beograd -

U oružanom sukobu u beogradskom naselju Senjak jutros su ranjena dva muškaraca, rečeno je u gradskoj službi Hitne pomoći.

foto: Jelena Ivić

Do sukoba je došlo oko 5.30 u ulici Koste Glavinića, a kako su preneli mediji jedan muškarac je podlegao povredama u Urgentom centru, dok je drugi u teškom stanju.

foto: Jelena Ivić

"Ekipa lekara je došla na poziv u Koste Glavinića, ali nam je rečeno da su povredjeni privatnim kolima prevezeni do Urgentnog centra", rekla je za agenciju Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

(KURIR TV) VATRENI OBRAČUN KAO USRED DEVEDESETIH: Muškarac (27) ubijen ispred poznatog beogradskog kluba, Interventna držala goste zatvorene puna 4 sata!

Prema njenim rečima, protekle noći i jutra u Beogradu se dogodile tri saobraćajne nesreće i jedan požar. Jutros oko 6.00 na novoj obilaznici na Ostružničkom mostu u smeru ka Surčinu u saobraćajnoj nesreći povredjene su dve devojčice od četiri i sedam godina, jedna žena i dva muškraca.

Požar je izbio sinoć oko 22 sata u beogradskom naselju Altina i izgoreo je jedan magacin, a povređenih nije bilo.

U noći između petka i subote lekari su imali ukupno 114 intervencija, od kojih 30 na javnom mestu, najviše zbog srčanih bolesnika.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Nebojša Mandić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) UHVAĆEN NA DELU: Pogledajte krađu usred poznatog beogradskog kluba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track