Najnovije vesti

KANDIDATI SA SNS LISTE U KNEZ MIHAILOVOJ Radojičić: Za lepši i zdraviji Beograd
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Beogradski izbori

KANDIDATI SA SNS LISTE U KNEZ MIHAILOVOJ Radojičić: Za lepši i zdraviji Beograd

Beograd
17:00h

BEOGRAD - Kandidati sa liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" danas su u Knez Mihailovoj ulici razgovarali sa sugrađanima, a prvi na izbornoj listi SNS Zoran Radojičić rekao je da je cilj da živimo u zdravijem i lepšem Beogradu i da sa građanima realizuju zajedničke projekte i ideje.

"Došao sam sa Slavije autobusom, i usput sam mogao da vidim šta je sve urađeno u proteklom periodu - od Bulevara oslobođenja, preko platoa na Slaviji, hotela Hilton, pa do Tržnog centra Rajićeva", istakao je Radojičić i dodao da je dosta stvari urađeno, ali da se dosta projekata i trenutno radi.

foto: Tanjug/Dimitrije Goll

On smatra da SNS kao tim, može da dostigne ciljeve koje su postavili i da očekuje podršku građana za predstavljene ideje i program i njihovu realizaciju.

Funkcionerka SNS i predsednica opštine Savski venac Irena Vujović naglasila je da Beograd ima veliki potencijal, i da bi u skladu sa tim, na čelu grada i trebalo da budu ljudi koji imaju potencijal, koji su odlučni, energični i stručni.

Ona je rekla da su danas čuli pohvale i sugestije, kao i da će nastojati da, uključivanjem što većeg broja građana u odlučivanje, menjaju grad, kako bi bio još bolje mesto za život.

foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Kandidat za odbornika Milan Gurović objasnio je da je razlog zbog koga je usao u kampanju, pre svega, poboljšanje stvari na polju sporta. "Činjenica da se šest puta više dece bavi sportom, što je pokazala statistika, je nešto fantastično", rekao je Gurović koji je kao posebno važne istakao besplatne školice za decu.

"To je ono što me je privuklo, jedna istinita priča i uvek ću dati podršku Beogradu i našim sugrađanima", zaključio je proslavljeni košarkas i kandidat sa liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd".

foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Krajiški Srbi podržali listu SNS na beogradskim izborima

Krajiški Srbi podržaće listu ''Aleksandar Vučić - Srbija koja pobeđuje'' na predstojećim lokalnim izborima u Beogradu, saopštila je danas delegacija predstavnika 20 krajiških udruženja na sastanku sa predsednikom Pokreta socijalista (PS) Aleksandrom Vulinom.

Predsednik Skupštine Krovne organizacije izbeglih i raseljenih lica u Srbiji Milan Žunić rekao je na sastanku da su krajiški Srbi državljani Srbije i da žele da učestvuju u njenom političkom životu.

''Krajišnici tradicionalno podržavaju vladajuću kolaciju na čelu sa Aleksandrom Vučićem, a podržaćemo ih i na ovim beogradskim izborima", poručio je Žunić.

On je dodao da krajiški Srbi očekuju da im država Srbija pomogne u rešavanju problema, pre svega da im se vrate prava, kulturni identitet i privatna imovina u Hrvatskoj.

SNS kritikovao Šutanovca

SNS je kritikovala danas kandidata za gradonačelinka koalicije "Da oslobodimo Beograd" Dragana Šutanovca zbog izjave da je pred tom koalicijom veliki posao da bi se na izborima za Skupštinu grada 4. marta Beograd oslobodio od "šunda, kiča, nepristojnosti bahatih vlastodržaca i svega što se promoviše protekle četiri godine".

SNS je u saopštenju naveo da Šutanovac pominje oslobađanje Beograda, a da "misli na ispumpavanje novca iz gradskih preduzeća, otimanje Pinirskog grada od dece, nameštene tendere i uvećavanje sopstvene imovine na račun Beograđana". SNS je naveo da pošto im gradjani na svakim izborima jasno stavljaju do znanja da ih neće jedino im ostaje da se "nude građanima" jer nemaju ni plan ni program za Beograd, već samo mržnju prema lideru SNS.

(Kurir.rs/Tanjug/Beta/Foto: Tanjug/Dimitrije Goll)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! ČEDOMIR JOVANOVIĆ ZNAO ZA ĐINĐIĆEVO UBISTVO?!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...