DRAMATIČNE SCENE! NEVREME NAPRAVILO HAOS U GROCKOJ: Most u Begaljici odnela bujica, poplavljene kuće, obustavljen saobraćaj ka Smederevu (FOTO)
Foto: PrintScreen

službe su na terenu

DRAMATIČNE SCENE! NEVREME NAPRAVILO HAOS U GROCKOJ: Most u Begaljici odnela bujica, poplavljene kuće, obustavljen saobraćaj ka Smederevu (FOTO)

Beograd -

BEGRAD - JP "Putevi Srbije" saopštilo je jutros da je i dalje na snazi obustava saobraćaja u Grockoj, na raskrsnici ulica Smederevski put i Dr. Aleksandra Kostića.

Saobraćaj je obustavljen usled urušavanja mosta zbog vremenskih neprilika.

Saobraćaj se odvija alternativnim putnim pravcima, navodi se u saopštenju.

U nevremenu koje je juče zadesilo opštinu Grocka poplavljeno je dosta kuća, a šteta će treba da se procenjuje danas, navedeno je na portalu Grocka.info.

Prema podacima kojima raspolažu, najugroženija mesta su bila Begaljica, Umčari, pojedini delovi Grocke, a na nekoliko mesta saobraćaj je u potpunom prekidu.

Dubočajski potok odneo je most na Smederevskom putu i saobračaj ka Smederevu je u potpunosti obustavljen do daljnjeg.

Most u Begaljici ka manastiru Rajinovac je takode odnela bujica. Na terenu su hitne službe, policija, vatrogasci i žandarmerija.

Čitaoci Kurira kažu da je i naselje Kamendol u Grockoj ugroženo nakon poplava, meštani nemaju struje, putevi su poplavljeni.

Predsednik opštine Dragoljub Simonović bio je sa saradnicima u Begaljici zajedno sa hitnim službama.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Printscreen, Facebook)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

POPLAVLJENA IBARSKA MAGISTRA, SAOBRAĆAJ U PREKIDU: Vodena bujica kod Stepojevca, spasiovi sa čamcima poslati na HITNU AKCIJU! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track