RADOVI KASNE, ALI SE BLIŽE KRAJU: Rekonstrukcija Balkanske ulice gotova do 1. decembra
Foto: Kurir/Nemanja Jokić

Do kašnjenja došlo zbog promene instalacija

RADOVI KASNE, ALI SE BLIŽE KRAJU: Rekonstrukcija Balkanske ulice gotova do 1. decembra

Beograd -

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić rekao je danas da će radovi u Balkanskoj ulici biti gotovi 1. decembra, te da je do kašnjenja došlo zbog nepredviđenih radova i promene instalacija.

foto: Kurir/Nemanja Jokić

Vesić je pri obilasku rekonstrukcije bulevara kneza Aleksandra Karađorđevića rekao da su radovi kasnili, ali da je bilo neophodno da se rekonstrukcija Balkanske uradi temeljno.

"Bolje i kasnije, a da zamenimo sve što treba, nego da kopamo ponovo za dve godine", rekao je on.

On je naveo da će radovi na trotoaru i biciklističkoj stazi u bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića biti gotovi do 15. decembra, dok su radovi na kolovozu već gotovi.

"Ovaj bulevar je među najprometnijim, zato smo ga rekonstruisali. Sada imamo jednu saobraćajnu traku više, jer smo biciklističke staze postavili van kolovoza. U ovom bulevaru se sada saobraća kroz dve uzbrdne i jednu nizbrdnu traku, a tako će i protok saobraćaja biti brži", rekao je Vesić i dodao da je rešen i problem zaustavljanja trolejbusa, jer sada svaki ima svoju nišu i neće ometati saobraćaj.

foto: Filip Plavčić

U ove radove, koji su počeli 20. septembra, Grad je uložio 140 miliona dinara, navodi zamenik gradonačelnika i dodaje da je i vodovod zamenio dotrajale cevi.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Kurir/Nemanja Jokić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track