Pojačan saobraćaj na Pančevačkom mostu

Gužve

Pojačan saobraćaj na Pančevačkom mostu

Beograd -
I u Bulevaru bespota Stefana na uključenju na Pančevački most stvara se gužva, jer je samo jedan prilaz u saobraćaju u pravcu Borče i Zrenjaninskog puta zbog radova oko nove obilaznice na tom mostu

BEOGRAD - Na Pančevačkom mostu u delu od Zrenjaninskog puta ka Bulevaru despota Stefana jutros je povećan broj vozila i stvorena je kolona, izjavio je dežurni dispečer udruženja Žuti taksi Milan Simić.

I u Bulevaru bespota Stefana na uključenju na Pančevački most stvara se gužva, jer je samo jedan prilaz u saobraćaju u pravcu Borče i Zrenjaninskog puta, zbog radova oko nove obilaznice na tom mostu.

Povećan je i broj vozila na "Gazeli", ali trenutno nema gužve, ni zadržavanja, dodao je Simić.

Na beogradskim ulicama je 1.008 vozila javnog prevoza od kojih 74 tramvaja, 76 trolejbusa i 858 autobusa, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Dušan Obradović. Obradović je rekao da su vozila javnog prevoza na liniji 24 vraćena na redovnu trasu, dok vozila na linijama 65 i 77 saobraćaju izmenjenom trasom zbog radova na vodovodu.

Vozila na tim linijama saobraćaju iz Svetogorske ulice levo u Takovsku, odnosno desno u Ulicu kraljice Marije u oba smera.

Sa Beogradske autobuske stanice predviđeno je 700 polazaka, a predviđeno je devet vanrednih polazaka u pravcima Herceg Novog, Ulcinja, Dubrovnika, Kotora i Tare, rekao je dežurini dispečer BAS-a Miodrag Simonović.

"Lasta" je planirala da 575 vozila ostvare 6.251 polazak, a predviđeno je nekoliko vanrednih polazaka ka Herceg Novom, Kotoru i Ulcinju, izjavio je dežurni dispečer tog saobraćajnog preduzeća Miodrag Milenković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track