Najnovije vesti

BEOGRAD NIJE DIVLJI ZAPAD, OVAKVA BAHATOST NE SME DA SE PONOVI: Lončar i Radojičić obišli povređene u nesreći u Strahinjića bana
Foto: Tanjug/Sava Radovanović

ekipe hitne odmah reagovale

BEOGRAD NIJE DIVLJI ZAPAD, OVAKVA BAHATOST NE SME DA SE PONOVI: Lončar i Radojičić obišli povređene u nesreći u Strahinjića bana

Beograd

Troje povređenih, od kojih je jedno dete, u teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se u četvrtak dogodila danas u Ulici Strahinjića bana u Beogradu, u Urgentnom centru obišli su ministar zdravlja Zlatibor Lončar i gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić.

 

Radojičić je za Tanjug rekao je da je još rano govoriti da li je reč o težim ili lakšim povredama i da su roditelji dvoipogodišnjeg deteta na detaljnim ispitivanjima i snimanjima, posle kojih će biti određen dalji tok lečenja.

 

"Dete je, takođe, na početnom ispitivanju u Urgentnom centru, a biće prebačeno na Institut za majku i dete, gde će biti nastavljeno lečenje'', rekao je gradonačelnik i apelovao na sve vozače da poštuju saobraćajne propise.

 

''Ovakve stvari i bahatost ne smeju da se ponavljaju'', podvukao je Radojičić.

 

Kako je rekao, detalji nezgode se još uvek ne znaju, osim da je nekoliko automobila učestvovalo u karambolu u Ulici Strahinjića bana.

 

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar je rekao da je Hitna pomoć posle incidenta zbrinula povređene i da ih je prevezla u Urgentni centar.

 

''Sve lekarske ekipe su angažovane, nastavlja se dijagnostika, a znaće se više za nekoliko sati'', rekao je ministar.

 

I Lončar je apelovao je na sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju kako voze naglasivši da ''Beograd nije divlji zapad''.

 

''Ovi ljudi i dete nisu ni za šta krivi, oni su samo izašli da prošetaju, mislili su da je to bezbedna zona. Seli su u kafić i doživeli da neko zbog bahatog ponašanja uđe autom u kafić i povredi ih, a da oni sada razmišljaju o tome da li će imati posledice'', naveo je Lončar.

 

Poručio je svim vozačima da razmisle kako se ponašaju za volanom i da ne ugrožavaju druge.

 

U saobraćajnom udesu u Ulici Strahinjića bana u Beogradu učestvovalo je više vozila, od kojih je jedno uletelo u baštu kafića i porušilo stolove i stolice na kojima su sedeli gosti, a vozač je potom pobegao sa lica mesta.

 

(Kurir.rs/Tanjug)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...