PRESTONICA SRBIJE NAGRAĐENA APLAUZOM U GLAVNOM GRADU BUGARSKE Slobodan Unković: Turistička organizacija Beograda predstavljena u Sofiji!
Foto: Privatna Arhiva

U susret novogodišnjim praznicima

PRESTONICA SRBIJE NAGRAĐENA APLAUZOM U GLAVNOM GRADU BUGARSKE Slobodan Unković: Turistička organizacija Beograda predstavljena u Sofiji!

Beograd -

Turistička organizacija Beograda je u centru Sofije predstavila turističku ponudu naše prestonice tokom nastupajućeg perioda, sa posebnim akcentom na kulturne manifestacije i događaje, kao i predstojeće novogodišnje i božićne praznike.

Na događaju organizovanom pred velikim brojem zvanica, zamenik direktora Turističke organizacije Beograda Slobodan Unković obratio se gostima i istakao najznačajnije segmente ponude Beograda za turiste iz Bugarske.

Ovom prilikom premijerno je prikazan novi promo film Turističke organizacije Beograda pod nazivom „Šetnja kroz istoriju i kulturu Beograda“ koji populariše kulturne sadržaje u Beorgadu i koji je izazveo veoma pozitivne reakcije u publici.

foto: Privatna Arhiva

Promociji su prisustvovali još ambasador Republike Srbije u Bugarskoj Željko Jović, direktor Turističke organizacije Sofije Ivo Marinov, predstavnik Er Srbije u Bugarskoj Vladislav Atanasov, brojni agenti, foroperatori i novinari iz Bugarske, a među predstavnicima iz naše zemlje tu su bili i direktori TO Leskovca i Sportsko turističkog centra Dimitrovgrada, Nebojša Кocić i Vasil Andrejev, kao i ugledni novinar Studija B Aleksandar Simić.

Prezentacija je nastavljena poslovnim susretima bugarskih i srpskih turističkih privrednika u jednom srpskom restoranu uz naše i njihove specijalitete.

( G. A. )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja